Obavijesti

Show

Komentari 45

'Darko je divan momak, dobra duša, a jako voli aute i motore'

'Darko je divan momak, dobra duša, a jako voli aute i motore'
10

Iako zna da mu je droga uništila život, Lazić i dalje traži narkotike i, kako pišu srpski mediji, uzet će ih čim se bude oporavio. Navodno je u teškoj krizi i ne može se kontrolirati

VIDEO

Folk pjevač Darko Lazić (27) postao je svjestan vlastite krivice zbog svega što se trenutačno događa. Požalio se kako mu je teško i želio bi vratiti vrijeme. Prvi put je probao drogu prije devet godina, a sada proklinje taj dan, prenose srpski mediji.

- Takve gluposti da on sebi želi oduzeti život, to stvarno nema veze s pameti. Darko je mlad momak i mislim da ima milijun razloga za život - oštro je rekla Olivera Matijević, pjevačica folk glazbe iz Zadra koju su srpski mediji proglasili novom djevojkom Darka Lazića.

Slom Darka Lazića: Tražio da mu dovedu popa za ispovijed
Slom Darka Lazića: Tražio da mu dovedu popa za ispovijed

Srpski folk pjevač Lazić 24. listopada sletio je s ceste automobilom koji je navodno divljački vozio. Policija je priopćila da je Lazić bio sam u automobilu, imao je 1,39 promila alkohola u krvi, a prema neslužbenim informacijama nije se vezao.

- Voli aute i motore, ali oprezan je uvijek bio. Vozio me naravno i nikad nije divljao niti se glupirao po cesti - izjavila je Olivera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaku zenu nikad nije mogao pratiti slabic... ☝️✍️

Objavu dijeli Olivera Matijevic Official (@olivera_matijevicofficial)

Darka je upoznala u Beču na svadbi na kojoj su zajedno pjevali. No, navode srpskih medija kako su njih dvoje u vezi nakon što se Lazić rastao od supruge Ane Sević, Olivera je opovrgnula.

- Ja i Darko smo prije svega prijatelji i kolege i prema njemu imam veliko poštovanje. Kao osoba je divan, veseo i dobra duša. Pomogao bi svima, prije bi dao drugima nego sebi - objasnila je pjevačica.

Pamti njihov posljednji razgovor prije nesreće. Razgovarali su o njegovim planovima budućnost i što donosi sutra, koju je Lazić umalo izgubio.

Lazić je u apstinencijskoj krizi: Mora na odvikavanje od droge
Lazić je u apstinencijskoj krizi: Mora na odvikavanje od droge

- On je kao pjevač izuzetan vokal i talent kakav se rijetko može u današnje vrijeme čuti. Kada smo razgovarali o budućim planovima, bio je sretan i onaj njegov osmijeh je bio poseban - rekla je. S Darkom nikada nije imala glazbenu suradnju, niti je, kako kaže, u intimnim odnosima s pjevačem.

- Nisam bila u bolnici kod Darka jer je takvo stanje kakvo jest i nažalost ne može ga nitko osim roditelja i rodbine vidjeti - komentirala je Olivera. Njegova nesreća ju je jako pogodila, ali nada se da neće odustati od borbe i da će opet moći svojim glasom uveseljavati narod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You make me happy😍

Objavu dijeli Olivera Matijevic Official (@olivera_matijevicofficial)

Na pitanje je li istina da je Darko Lazić ovisan o kokainu i da je u apstinencijskoj krizi, pjevačica nije dala nikakav odgovor.

- Darko je psihički loše i u teškom je stanju. Za sve što mu se dogodilo krivi samo sebe. Rekao je da je sada svjestan svojih pogrešaka i kaje se što je probao drogu iz čijeg se pakla sada ne može izvući. I dalje trpi nepodnošljive bolove, ne može se okrenuti i uvijek je u istom položaju - rekao je pjevačev prijatelj koji tvrdi da Darko neprestano plače i moli Boga da mu pomogne da se odvikne.  

Iako zna da mu je droga uništila život, Lazić i dalje traži narkotike i, kako pišu srpski mediji, uzet će ih čim se bude oporavio. 

- To je teška kriza. S jedne strane, želi se maknuti od toga i vratiti na pravi put, ozdraviti i iz korijena promijeniti svoj život, ali kad ga uhvati kriza, ne može se kontrolirati. Majka ga preklinje da ne misli na to, ali ne vrijedi - ispričao je prijatelj, a Lazićeva obitelj ne želi ništa reći povodom toga. 

Uz to, pjevačeva bivša supruga Ana Sević (33) dobiva prijetnje. Javljaju joj se, ali joj i prilaze, muškarci koji zahtijevaju od nje da plati Darkov dug od 220 tisuća kuna ili neka poslije Nove godine iseli iz stana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin