Obavijesti

Show

Komentari 27

Darko Lazić dužan zelenašima: 'Dobivao je strašne prijetnje...'

Darko Lazić dužan zelenašima: 'Dobivao je strašne prijetnje...'
6

Srbijanski pjevač Darko Lazić skriva novac od 'zelenaša' tako što ih stavlja na tajni račun koji u banci ima njegova trudna zaručnica Marina Gagić, otkriva dobro obaviješteni izvor...

VIDEO

Iscurili su novi detalji o životu srbijanskog folkera Darka Lazića (27). S obzirom na to da mu je zbog automobilske nesreće život tjednima bio ugrožen, pjevač je počeo razmišljati što bi bilo s njegovom obitelji da je poginuo, jer bi im ostavio ogromne dugove.

- Lazić mora vratiti još oko 300.000 eura 'zelenašima'. On se prije nesreće ozbiljno zadužio pa se s njima dogovorio da im novac vraća od svirki u iduće dvije godine. Uzeo je ukupno oko 400.000 eura, koje je nemilice trošio na kocku, skupe automobile i motore. Zbog svega toga je dobivao strašne prijetnje! U kolovozu prošle godine je čak napadnut u Umčarima. Međutim, s obzirom na to da je završio u bolnici, a zatim i na rehabilitaciji, samo je povećao dug zbog kamate i sada je opet na 300.000 eura. Shvatio je da će, ako mu se nešto dogodi, ostaviti Marinu i nerođeno dijete u problemima pa je odlučio nešto poduzeti. Njezina trudnoća ga je natjerala da počne razmišljati o budućnosti - otkriva dobro obaviješteni izvor.

Zbog toga je Darko, čim je njegova zaručnica Marina Gagić (20) prošli tjedan ušla u deveti mjesec trudnoće, otišao s njom u banku da otvore račun na njeno ime.

- Rekao je kako ne bi podnio da ona i dijete ostanu na ulici, niti da budu u problemima i dugovima zbog njega. Ona mu je kazala da o tome ne treba razmišljati, ali je Darko bio uporan. Iako je mnogo potrošio na liječenje, ali i na renoviranje kuće u Brestaču, položio je na njen račun 10.000 eura. Odlučio je da dio honorara od budućih nastupa uplaćuje tu, kako bi Marina i beba bili koliko-toliko osigurani - objašnjava izvor i dodaje da je Lazić rekao da će se vratiti poslu što prije kako bi se riješio duga prema 'zelenašima'. 

Lazić je u srbijanskom talk showu komentirao medijske natpise o njegovim dugovanjima.

Darko Lazić: 'Fućkaš čovjeka bez dvije žene i sto kilograma'
Darko Lazić: 'Fućkaš čovjeka bez dvije žene i sto kilograma'

- Naravno da nisam nikome ništa dužan, imam ozbiljnu firmu iz Švicarske koja to nikada ne bi dozvolila - rekao je pjevač i kroz šalu dodao kako jedino duguje benzinskoj postaji za cigarete.

Inače, pjevač je otkrio i kako je službeno okončao brak s pjevačicom Anom Sević (33). Susreli su se kako bi potpisali finalne papire za razvod. 

Darko Lazić o nesreći: 'Nikada se neću potpuno oporaviti...'
Darko Lazić  o nesreći: 'Nikada se neću potpuno oporaviti...'

- Upravo sam se razveo! Sad sam došao iz Beograda i Ana i ja smo se službeno razveli. Ona se složila, a i ja sam se složio, prošlo je u najboljem redu. Potpisali smo - rekao je Darko i dodao da se kaje što to nisu još ranije završili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:24

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju