Obavijesti

Show

Komentari 6

Darovi poznatih: Čini se da ljubav ipak ima svoju cijenu

Darovi poznatih: Čini se da ljubav ipak ima svoju cijenu
24

Beckham i Jay-Z su suprugama kupili privatni otok, Jolie nije uspjela spasiti brak s Bradom Pittom iako mu je kupila pisaći stroj Ernesta Hemingwayja, avion i slap

VIDEO

BEYONCE I JAY-Z

Pjevačica Beyonce (36) svom je mužu, reperu Jay-Z-u (48) za 41. rođendan poklonila automobil Bugatti veyron grad sport čija se vrijednost procjenjuje na gotovo dva milijuna dolara (oko 12 milijuna kuna). No to je bio skroman dar naspram onoga za Dan očeva 2013. Beyonce je tada Jay-Z-u poklonila zrakoplov bombardier challenger 850 čija je cijena oko 40 milijuna dolara (oko 241 milijun kuna). Avion ima 15 sjedala, kuhinju, dvije kupaonice, spavaću i dnevnu sobu, a reper ga je iskoristio u spotu za pjesmu 'Excuse Me Miss'. Pjevačica je mužu darovala i ručni sat Hublot 'Big Bang' za koji je dala pet milijuna dolara (oko 30 milijuna kuna), a ptočen je dijamantima i spada među najskuplje. 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Reper se također 'isprsio' kupujući svojoj supruzi poklone, pa joj je za 29. rođendan darovao privatni otok u blizini Floride koji je platio 20 milijuna dolara (oko 120 milijuna kuna). Njihovi prijatelji kažu da je to mjesto poput 'tropskog raja'. Za jedan od rođendana, Jay-Z je poklonio Beyonce auto, vintage Rolls Royce čija je vrijednost milijun dolara (oko šest milijuna kuna) te cijeli set Birkin torbica vrijedan dva milijuna kuna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
2015 Costume Institue Gala Benefit

Par se međusobno darivao za Božić 2013. igračkama za odrasle na koje su potrošili oko šest tisuća dolara (oko 36.000 kuna), a neke od njih su čak od platine. Njihovi prijatelji kažu da su zajedno otišli u dućan te da vole začinjavati svoj seks 'posebnim pomagalima'. 

ANGELINA JOLIE I BRAD PITT

Bivši supružnici, glumci Angelina Jolie (42) i Brad Pitt (54) voljeli su se raskošno darivati dok su njihova veza, a potom i brak još bili na 'pravom putu', no ona je bila puno velikodušnija od njega. Za zaruke 2012. Jolie je Pittu poklonila helikopter u vrijednosti 1,6 milijuna dolara (malo manje od 10 milijuna kuna) te tečaj letenja na tada tek izgrađenom helidromu na njihovom imanju Chateau Miraval na jugu Francuske. 

Review of the Year 2016

Glumica je mužu na njihovom vjenčanju darovala pisaći stroj pisca Ernesta Hemingwayja koji je platila oko 250.000 dolara (oko milijun i pol kuna ). Hemingway je radio s njime 30-ih godina prošlog stoljeća i pomoću njega napisao jedno od najpoznatijih djela 'Kome zvono zvoni'. Jolie je Pittu za 50. rođendan kupila privatni otok u obliku srca udaljen 80 kilometara od New Yorka i potrošila 12.2 milijuna dolara (oko 74 milijuna kuna). Osim toga, darovala mu je i stablo masline u vrijednosti 18.500 dolara (oko 112.000 kuna) i motocikl za 100.000 dolara (oko 604.000 kuna). 

Jedan od njezinih 'neobičnih' darova je slap u Kaliforniji na kojem je htjela da sagrade kuću po uzoru na onu američkog arhitekta Franka Lloyda Wrighta u Pennsylvaniji, no to nikad nisu ostvarili. Muža je iznenadila i s jako rijetkim ručnim satom od platine marke Patek Phillippe za koji je potrošila oko dva milijuna funti (oko 17 milijuna kuna). 

2015 AFI Fest - "By the Sea" Premiere - Los Angeles

Pitt je Jolie poklonio hidroavion za 40. rođendan 2016. što je bilo godinu dana prije njihovog prekida,  a za vjenčanje joj je kupio ručni sat Patek Philippe Minute Repeater vrijedan 250.000 funti (oko dva milijuna kuna).

ELLEN DEGENERES I PORTIA DE ROSSI

Glumica Portia de Rossi (45) iznenadila je svoju suprugu, voditeljicu Ellen DeGeneres (60) prošlog mjeseca za 60. rođendan i pojavila se u njezinoj emisiji te joj je pritom darovala utočište za gorile u Ruandi koje nosi njezino ime.

 

This is one of the highlights of my life so far. Don’t miss it on the show today.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

- To je najljepši poklon koji sam ikada dobila - rekla je ganuta Ellen koja se kasnije i rasplakala. Glumičina fonacija Zakladi za gorile, koja nosi naziv znanstvenice Dian Fossey, omogućila je izgradnju stalnog rezervata u Ruandi koji će se sada zvati 'Ellen DeGeneres'. Zaklada već 50 godina štiti ugrožene planinske gorile. Fossey je bila američka zoologinja i zaštitnica planinskih gorila.

People

Njezina knjiga iz 1983. 'Gorile u magli' kombinacija je istraživanja i njezine osobne priče o planinskim gorilama po kojoj je snimljen i dugometražni film. DeGeneres je poznata po svojoj velikodušnosti i dobrotvornim kampanjama. Nedavno je pokrenula prikupljanje novaca za očuvanje slonova u Africi. 

DAVID I VICTORIA BECKHAM 

Bivši nogometaš David Beckham (42) svojoj je supruzi, modnoj dizajnerici Victoriji (43) 2006. poklonio Bulgari ogrlicu od rubina i dijamanata čija je vrijednost osam milijuna dolara. No taj je dar uvjerljivo nadmašio bocom vina za 33. rođendan iz vinograda u Kaliforniji koji je platio 10-ak milijuna dolara (oko 60 milijuna kuna). Beckham je na poseban način 'obilježio' i 20. godišnjicu otkad je upoznao Victoriju kupivši joj privatni otok na Karibima za 12 milijuna dolara (oko 72 milijuna kuna). 

 

Look who came to visit my #VVBAW18 presentation today! Love u @davidbeckham x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Bivši nogometaš je supruzi za Božiće poklanjao torbicu optočenu dijamantima u vrijednosti 100.000 dolara (oko 605.000 kuna) i dao joj izraditi posebni Rolls-Royce Phantom automobil te ga platio 500.000 dolara (oko tri milijuna kuna). 

KIM KARDASHIAN I KANYE WEST

Reality zvijezda Kim Kardashian (37) svojoj je kćeri North (4) za prvi Božić poklonila minijaturnu verziju crnog Lamborghinija aventadora koji je identičan onom u pravoj veličini koji je kupila mužu, reperu Kanyeu Westu (40) za 750.000 dolara (oko četiri i pol milijuna kuna).

West je također bio velikodušan prema Kardashian pa je za prvu godišnjicu braka unajmio cijeli Eiffelov toranj kako bi proslavili u velikom stilu, no ne zna se koliko je to platio. Reper je za vjenčanje starletu iznenadio s deset restorana Burger Kinga u različitim dijelovima Amerike te u Ujedinjenom Kraljevstvu, Italiji i Francuskoj, pa Kim može jesti tamo besplatno koliko želi. 

MTV Video Music Awards 2016 - Arrivals

JUSTIN BIEBER I SELENA GOMEZ

Pjevač Justin Bieber (23) i njegova djevojka, kolegica i glumica Selena Gomez (25) prekidali su nekoliko puta te su trenutačno ponovno u vezi, a u njihovom odnosu nikad nije bilo problema sa romantikom. Bieber je sa 17 godina za prvi spoj unajmio golemi Staples Center u Los Angelesu kako bi s Gomez pogledao film 'Titanic' i večerao. Dvoranu, u kojoj je 20.000 mjesta za sjedenje, je dobio besplatno jer ipak je on svjetski poznat pjevač, a 'normalni' ljudi bi to inače platili oko pola milijuna dolara (oko tri milijuna kuna). 

KATIE HOLMES I TOM CRUISE 

Glumica Katie Holmes (39) od svog sad već bivšeg muža, kolege Toma Cruisea (55) za vjenčani poklon dobila je privatni avion u vrijednosti 20 milijuna dolara (oko 121 milijun kuna). Njoj se vjerojatno nije baš svidio jer ga je rijetko koristila, a jednom ga je usporedila s busom rekavši da je samo brži od njega.

 COURTENEY COX

Glumica Courteney Cox (53) svojoj kolegici i najboljoj prijateljici Jennifer Aniston (49) odlučila je učiniti vožnju biciklom ugodnijom, pa joj je poklonila bicikl Chanel koji ima pozlaćena kožna sjedala i cijena mu je 12.000 dolara (oko 73.000 kuna). 

 

"A Good Friend knows all your best stories, A Best Friend has lived them with you. 💓"

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on

JENNIFER LOPEZ I MARC ANTHONY 

Pjevač Marc Anthony (49) sada bivšu suprugu, kolegicu i glumicu Jennifer Lopez (48) nagradio je kada je rodila njihove blizance Maxa i Emmu (10). Poklonio joj je žuti, dijamatni prsten u vrijednosti od 300.000 dolara (oko dva mlijuna kuna), a potom i naušnice od dijamanata koji su uvezeni iz Južne Afrike za dva i pol milijuna dolara (oko 15 milijuna kuna) i na njima su bili inicijali djece. 

Samsung Hope For Children Gala - New York

ADAM SANDLER 

Glumac i komičar Adam Sandler (51) prijateljima voli pružiti 'osjećaj posebnosti' pa je Chrisu Rocku, Davidu Spadeu, Kevinu Jamesu i Robu Schneideru poklonio automobile marke Maserati. Platio je svakog 250.000 dolara (oko milijun i pol kuna). 

KATY PERRY I RUSSELL BRAND 

Pjevačica Katy Perry (33) darovala je svom bivšem mužu, komičaru i glumcu Russellu Brandu (42) dvije karte za svemir za 35. rođendan. Trebali su zajedno putovati 2013., ali je njihov brak propao kao i taj put te je Perry 'bacila u vjetar' 200.000 dolara (oko milijun kuna). 

MTV Europe Music Awards 2010

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje