Obavijesti

Show

Komentari 9

Dašak glamura: 'Kate i Pippa' Middleton ukrale modni show

Dašak glamura:  'Kate i Pippa' Middleton ukrale modni show
10

'FASHION WEEK' Engleski dizajneri The Rodnik Band za zaštitna lica angažirali su dvojnice slavnih sestara. Reklama snimljena u Londonu vrtjela se na videozidu

VIDEO

Nakon kolekcije u kojoj su manekenku s maskom kraljice Elizabete II. odjenuli u bikini, angažirali su dvojnice Kate i Pippe Middleton.Dizajner Philip Colbert tako je, snimajući reklamu u Londonu, pozirao s krojačkim metrom pokraj glasovite Pippine guze, za koju mnogi Englezi smatraju da je savršenih dimenzija.

Na videozidu u zagrebačkom Hypo centru vrtjela se reklama s dvojnicama slavnih. Nakon kratke pauze na piste se vratila Kristina Burja.

Dizajnerica je kroz kolekciju opet provukla indijanske rese, što je već postao njezin zaštitni znak, a došla ju je poduprijeti prijateljica Vanja Mamić s Tatjanom Dragović, koja se prvi put pojavila na nekoj domaćoj modnoj reviji.Vanja je planirala odjenuti izazovnu haljinu koju je nabavila u Americi, no ipak je odustala, a na Tanji su se isticale sandale Jimmyja Chooa s resama, koje koštaju oko 5000 kn.

Prijateljice su se u ženskom izlasku odlično zabavljale. Tanja je nasamarila Vanju stavivši joj rogove dok su se snimale mobitelom, a da Mamić to nije ni primijetila. Leonarda Boban privlačila je pozornost osebujnim stilom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ivana Popović, koja odbija liječenje, lakša za 10 kg

Nakon operacije karcinoma dojke dizajnerica Ivana Popović (43) odbila je kemoterapiju i zračenje. Liječi se hormonskom terapijom i makrobiotikom. Kaže da se dobro osjeća. Smršavjela je deset kila. Ne odustaje od posla, pa se veseli angažmanu u ljubljanskom kazalištu. Došla je s kćerima Lunom (14) i Avom (7).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju