Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

David Bowie u mirovini: Ne želi više nastupati na pozornici

None Foto: PA/Pixsell 4

Bowieva je zadnja turneja bila ‘A Reality Tour’, 2004. godine, a usprkos vijestima da neće na turneju, to ne znači da ne piše nove skladbe, nove pjesme u prosincu

Deset je godina od zadnjeg njegova koncerta, a prema novim vijestima, David Bowie nikada više ne misli ići na turneju. Naravno, ako je vjerovati njegovu menadžeru, Johnu Giddingsu, koji mu je do sada dogovarao koncerte. Giddings je takvu najavu izrekao tijekom sudjelovanja na Međunarodnom festivalskom forumu u Londonu, a prenosi Music Week:

-David Bowie je jedan od najboljih umjetnika s kojima sam ikada radio. Međutim, kad se sada vidimo prvo što mi kaže je da ne želi na turneju. On je odučio ići u mirovinu, baš kao Phil Collins, a od tih ljudi ne možete tražiti da po tko zna koji puta izađu na pozornicu’, rekao je Giddings u Londonu.

Bowieva je zadnja turneja bila ‘A Reality Tour’, 2004. godine, a usprkos vijestima da neće na turneju, to ne znači da ne piše nove skladbe. Nedavno je napisao glazbu za seriju ‘The Last Panthers’, u kojoj glumi i hrvatski glumac, Goran Bogdan. Nove će Bowieve pjesme biti predstavljene i u mjuziklu ‘Lazarus’ na Broadwayu, u prosincu.  Podsjetimo, hrvatska je publika Bowiea mogla vidjeti uživo, 1990. na stadionu u Maksimiru i sedam godina poslije u Domu sportova.

Komentari (2)
  • Nije više ni tako mlad da bi skakutao po koncertima..Bolje se povući na vrijeme..

    13. 10. 2015,   23:17
  • sad radi za svoju dušu

    13. 10. 2015,   23:37