Obavijesti

Show

Komentari 23

David i Victoria Beckham kupili vilu u kojoj su ubili G. Versacea

David i Victoria Beckham kupili vilu u kojoj su ubili G. Versacea
11

ISPRSILI SU SE Iako je pokojni dizajner kuću platio 100 milijuna kuna, nogometaš i dizajnerica za nju su dali čak 80 milijuna više. Posh obožava pokojnog dizajnera

VIDEO

Beckhamovi će se preseliti u Miami jer je David (38) ondje kupio nogometni klub. Šuška se da je supruga Victoria (39) najviše zapela za kupnju Versaceove vile jer je obožavala pokojnog talijanskog dizajnera.

Prva im je na novom domu čestitala Donatella Versace (58), sestra ubijenog Giannija i bliska Victorijina prijateljica. Luksuzna kuća iz 1930. godine ima deset spavaćih soba, vanjski bazen ukrašen zlatom, pogled na more te zvjezdarnicu i vrt sa skupim baroknim skulpturama. Versace je imanje, koje mnogi zovu američkom verzijom Alcázara de Colóna, povijesne palače u kojoj je na Kubi živjela obitelj Kristofora Kolumba, prije 22 godine platio 100 milijuna kuna. Uređenje ga je stajalo dodatnih 30 milijuna, a Beckhamovi će je navodno modernizirati i prilagoditi djeci.

- Dugo su tražili savršenu kuću. Prvo im se svidjela ona koju je prodavao glumac Matt Damon, ali David je morao popustiti jer se Victoria zaljubila u ovu - rekao je agent za nekretnine koji je vodio kupoprodaju.

Vila Casa Casuarina omiljeno je okupljalište turista iz cijelog svijeta. Stotine se svaki dan fotografiraju na stepenicama na kojima je Andrew Cunanan u srpnju 1997. ubio Giannija Versacea. Nakon ubojstva kuća je tri godine bila prazna dok je nije kupio telekomunikacijski mogul Peter Loftin. Ali izgubio je kuću jer nije plaćao porez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novi vlasnici Beckhamovi su, otkad su se iz Engleske preselili u SAD, živjeli u Los Angelesu. David i Victoria će vjerojatno zadržati imanje u Kaliforniji.

Od svake je kulture uzeo i spojio najbolje

Versaceova vila ima čak 11 kupaonica, sve slavine su zlatne, podovi mramorni, a zidovi ručno oslikani. Pokojni dizajner je sve stropove pretvorio u živopisne freske. Pokojni Gianni ju je uredio u španjolskom, marokanskom, egipatskom i rimskom stilu, a ubacio je i grčke elemente. Kuće u susjedstvu imaju i kraljica popa Madonna (55) te junak akcijskih filmova Sylvester Stallone (67).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700  €'
ZADAR PRETVORILI U MOSUL

Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700 €'

Zadarski kvart Voštarnica danima je bio zatvoren za parkiranje, a dio centra grada preko noći pretvorio se u irački Mosul. Stanari nam otkrivaju kako je to biti u žiži zbivanja...