Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Davor zaružio do jutra: U klubu se razbacao i mrdao bokovima

None Foto: Instagram 11

Na društvenim mrežama pohvalio se kako nije zaboravio korake, ali i potvrdio ono što njegovi kolege u žiriju često kažu - Bilman voli dobre zabave. S partnericom se stiskao na taktove 'Turn Off The Light'

Davora Bilmana (43) sada gledamo u žiriju Supertalenta, a prije nekoliko godina ocjenjivao je kandidate i u showu 'Ples sa zvijezdama'. Na te stolice je, znao se šaliti, došao zato što je znao nešto više o plesu od samih kandidata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bilman je dugogodišnji plesač koji zna različite stilove plesa i učio je od najpoznatijih svjetskih plesnih instruktora. Bio je i prvak Hrvatske u deset plesova, pet standardnih i pet latino američkih.

Foto: Instagram

Na društvenim mrežama pohvalio se kako nije zaboravio korake, ali i potvrdio ono što njegovi kolege u žiriju često kažu - Bilman voli dobre zabave. S plesnom partnericom zanjihao je kukovima na pjesmu Turn Off The Light i oduševio pratitelje.

DENIS BARTA Pobjednik Supertalenta novac podijelio s bolesnom djecom

- Ples je moja velika ljubav, a kako to izgleda kada se već spremiš za odlazak s partyja, a DJ pusti omiljenu pjesmu iz starih dana - napisao je Bilman. 

Dario Njavro/HTV | Autor: Dario Njavro/HTV Foto: Dario Njavro/HTV

Fanovi su mu ispod objave pisali da treba njegovati to što ima jer je to Božji dar. Istaknuli su i da je odličan plesač, ali se i našalili kako postoji jedan reality show u kojem bi se mogao natjecati. 

- Super plešeš, trebao bi se prijaviti na Supertalent - kažu. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (8)
  • Ali ti muskarci danas u tim preuskim hlacama, sto je to?!?!

    15. 10. 2019,   17:16
  • izgleda ka ederkope...

    15. 10. 2019,   17:59
  • Kao da ima 3 metle po sred kicme

    15. 10. 2019,   16:25