Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Davorin pjevao svatovima prije povratka na Farmu

None Foto: 24sata 5

Stari farmeri su se danas vratili na farmu. Noć su neplanirano proveli tulumareći sa svatovima. Na Farmi se pričalo o dobrim i lošim stranama "trave"

Subotnja svadba u zagrebačkom hotelu Internacional nenadano je dobila desetak novih gostiju. Iza ponoći svatovima su se pridružili i “ispali farmeri”, koji su posljednju noć prije ponovnog odlaska na farmu proveli u tom hotelu. Došli su svi osim Hane. Bili su odlično raspoloženi. Aleks je zaplesala na podiju, a Neno Pavinčić je zavodio dame. Ipak, najveseliji je bio Davorin Bogović Rinči, koji je uzeo i mikrofon u ruke te zapjevao mladencima Ivani i Nevenu.
- Mladoženja radi u produkciji 'Farme’, pa su nas pozvali kad su vidjeli da smo tamo. Bio je red da dođemo čestitati - rekla je Josipa Pavičić, koja je ostala kratko jer je s njom bio 8-godišnji sin Vito, s kojim se željela oprostiti.
- Vito mi je dao svojeg medvjeda Peru da ga nosim na farmu. To je medo kojeg on ima od rođenja i najdraža mu je igračka - rekla je Josipa, koja na farmu ovog put nosi poseban rekvizit.
- Od prijatelja Glumičića uzela sam masku za lice. Bojim se kako štala i zahod smrde na ovim visokim temperaturama. Zašto bih patila zbog tog smrada, kad ne moram - rekla je dobro raspoložena Josipa, koja će na farmi pisati knjigu.

"TRAVA JE SUPER"
Ivana, Dvina i Rafo zaključili su da u nekim zemljama liječnici propisuju pušenje “trave” teško oboljelima od raka budući da ima umirujuća svojstva. Složili su se da je marihuana super te da ima neka terapeutska svojstva. Ipak, Ivana je rekla kako bi ubila mlađu sestru da je nađe s jointom.

Komentari (2)
  • Nedavno je rekla kako bi ubila za jedan joint haloooo tuko pa mlađe sestre uvijek idu stopama starijih sestri

    1. 6. 2008,   19:04
  • Do kud je reality show došao kad producent emisije svoje vlastito vjenčanje koristi za promoviranje emisije.

    2. 6. 2008,   11:53