Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Davorka Dalić ponovno osvaja: Oduševila je i Ćiru Blaževića...

None Foto: Pixsell 20

U Varaždinu su sugrađani izbornika nogometne reprezentacije iznenadili spektakularnim dočekom, a sada su on i supruga odlučili napraviti vlastitu zabavu u svojoj vikendici na Dravi

Zlatko Dalić (51) je nakon povijesnog uspjeha na Svjetskom nogometnom prvenstvu priredio tulum u svojoj vikendici na Dravi. Sa suprugom Davorkom (50) dočekao je brojne goste među kojima su, između ostalih, bili i 'trener svih trenera' Ćiro Blažević (83) te ministar financija Zdravko Marić (41).

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL Dalići su priredili pravu feštu na kojoj nije nedostajalo pjesme ni plesa, a Davorka je oduševila svojim zabavljačkim duhom. Niti Ćiro nije ostao ravnodušan na njezin šarm.

 

Moja ekipa🇭🇷!Lijepa li si!❤️ @tamburasiustarkama

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko) on

Uz rijeku gdje Zlatko dolazi razbistriti svoje misli, 'čagalo' se do kasnih večernjih sati. Zabavu nisu propustili ni Dalićevi sinovi, Toni (25)  i Bruno (20). Par je u braku 25 godina, a kako kaže izbornik, zajedno su prošli mnogo toga.

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL - Krenuli smo od nule. Bili smo cura i dečko koji su htjeli nešto napraviti od života. Željeli smo zajedno nešto izgraditi - kazao je svojevremeno Dalić.

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL Oboje su iz Livna, a upoznali su se još u srednjoj školi. Dalić je tada igrao za Hajduk, a Davorku je viđao na svoje slobodne dane. Kada je Davorka upisala fakultet u Splitu, Zlatko je potpisao ugovor za tadašnji Dinamo iz Vinkovaca (današnju Cibaliju) zbog čega su bili razdvojeni. 

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL Čim je ona diplomirala ekonomiju, par se zaručio i skupa su otišli živjeti u Varaždin gdje je Zlatko igrao za Varteks. Već nakon pola godine su se vjenčali.

Komentari (44)
  • Da je Mamić smio i on bi tu bio

    20. 7. 2018,   15:45
  • Bog im da sriće i zdravlja, zaslužili su..jedna normalna skromna i poštena obitelj. Dalić nam je svima pokazao da se poštenje i moral isplati..na nama je sljedeci korak..triba zbiti redove i izgurati parazite. Sad je prava prilika.

    20. 7. 2018,   15:15
  • Lako za ćiru i mene je osvojila...lijepa, zgodna i simpatična žena.

    20. 7. 2018,   15:44