Obavijesti

Show

Komentari 44

Davorka Dalić ponovno osvaja: Oduševila je i Ćiru Blaževića...

Davorka Dalić ponovno osvaja: Oduševila je i Ćiru Blaževića...
20

U Varaždinu su sugrađani izbornika nogometne reprezentacije iznenadili spektakularnim dočekom, a sada su on i supruga odlučili napraviti vlastitu zabavu u svojoj vikendici na Dravi

VIDEO

Zlatko Dalić (51) je nakon povijesnog uspjeha na Svjetskom nogometnom prvenstvu priredio tulum u svojoj vikendici na Dravi. Sa suprugom Davorkom (50) dočekao je brojne goste među kojima su, između ostalih, bili i 'trener svih trenera' Ćiro Blažević (83) te ministar financija Zdravko Marić (41).

Dalići su priredili pravu feštu na kojoj nije nedostajalo pjesme ni plesa, a Davorka je oduševila svojim zabavljačkim duhom. Niti Ćiro nije ostao ravnodušan na njezin šarm.

 

Moja ekipa🇭🇷!Lijepa li si!❤️ @tamburasiustarkama

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko) on

Uz rijeku gdje Zlatko dolazi razbistriti svoje misli, 'čagalo' se do kasnih večernjih sati. Zabavu nisu propustili ni Dalićevi sinovi, Toni (25)  i Bruno (20). Par je u braku 25 godina, a kako kaže izbornik, zajedno su prošli mnogo toga.

- Krenuli smo od nule. Bili smo cura i dečko koji su htjeli nešto napraviti od života. Željeli smo zajedno nešto izgraditi - kazao je svojevremeno Dalić.

Oboje su iz Livna, a upoznali su se još u srednjoj školi. Dalić je tada igrao za Hajduk, a Davorku je viđao na svoje slobodne dane. Kada je Davorka upisala fakultet u Splitu, Zlatko je potpisao ugovor za tadašnji Dinamo iz Vinkovaca (današnju Cibaliju) zbog čega su bili razdvojeni. 

Čim je ona diplomirala ekonomiju, par se zaručio i skupa su otišli živjeti u Varaždin gdje je Zlatko igrao za Varteks. Već nakon pola godine su se vjenčali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor