Obavijesti

Show

Komentari 3

'Deadpool' je napravio put: Još filmova dolazi s oznakom 'R'

'Deadpool' je napravio put: Još filmova dolazi s oznakom 'R'
4

Nakon što je zaradio 782 milijuna dolara, 'Deadpool' je pokazao da čak i filmovi s oznakom 'R' mogu biti profitabilni. Hugh Jackman i Wolverine stoga također dolaze u nasilnoj varijanti

VIDEO

'Deadpool' je postao definitivan dokaz da i filmovi s oznakom 'R' mogu bez problema u kinima pokupiti ozbiljne novce. No to ne znači da je jednostavno snimiti film s tom oznakom koji će uistinu i biti profitabilan.

Stoga je razumljivo zašto su producenti u '20th Century Fox'-u bili podosta oprezni oko snimanja novog filma o Wolverineu u tom obliku. No srećom, Hugh Jackman je odlučio uskočiti i 'spasiti' film.

Kako se vidi u tvitu kojeg je objavio kritičar i glumac Eric Vespe, redatelj filma 'Logan', James Mangold, izjavio je da je Hugh Jackman odlučio prihvatiti sniženje svojeg honorara da bi film istinski bio snimljen s oznakom 'R'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da podsjetimo, i prethodni uradak o Wolverineu trebao je biti snimljen kao R, pa su stoga napravljene dvije verzije filma, jedna kino verzija, tj. PG-13 (za publiku do 13 godina je neprikladno) i verzija 'R' (samo s roditeljskom pratnjom). Jasno, u kinima je završila samo PG-13 verzija, dok je R verzija 'pokopana'.

Da se ista situacija ne bi ponovila s novim filmom redatelj Mangold i Jackman su učinili sve što im je bilo u moći da ne dopuste da se ponovi ista situacija.

A kao što možete vidjeti u tvitu kritičara Mikea Ryana, koji je jedan od kritičara koji su pogledali prvih 40 minuta filma, izgleda da se potez u potpunosti isplatio.

Posljednji dio sage o neuništivom Kanađaninu, 'Logan', u kina u distribuciji Blitza dolazi početkom ožujka 2017. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode