Obavijesti

Show

Komentari 41

Debbie Reynolds umrla od tuge za kćeri: "Želim biti s Carrie"

Debbie Reynolds umrla od tuge za kćeri: "Želim biti s Carrie"
5

Kako pišu strani mediji 84-godišnjoj Debbie je pozlilo dok je sa sinom Toddom Fisherom u njegovoj kući na Beverly Hillsu dogovarala detalje sprovoda Carrie Fisher

VIDEO

Samo dan nakon Carrie Fisher preminula je i njezina majka, također proslavljena glumica, Debbie Reynolds

Kako pišu strani mediji 84-godišnjoj Debbie je pozlilo dok je sa sinom Toddom Fisherom u njegovoj kući na Beverly Hillsu dogovarala detalje Carriena sprovoda. Hitna pomoć odvezla ju je oko 13 sati, a nekoliko sati kasnije je objavljeno da je preminula.

- Toliko mi nedostaje. Želim biti s Carrie - rekla je sinu nekoliko sati prije smrti, prenosi TMZ

FILE PHOTO: Actress Debbie Reynolds and her daughter Carrie Fisher arrive at the 2011 Primetime Creative Arts Emmy Awards in Los Angeles

Debbie se od kćeri oprostila i na društvenim mrežama gdje je zahvalila svima na' mislima i molitvama koji je sada vode prema sljedećem koraku'.

Izvori bliski obitelji kažu kako je Debbie ove godine imala nekoliko moždanih udara i zdravlje joj je bilo narušeno, a smrt kćeri jednostavno nije mogla podnijeti.

Iako su u posljednje vrijeme bile veoma bliske, majka i kćer nisu pričale desetak godina.

- Oduvijek sam bila dobra majka, ali me često nije bilo kod kuće. Bila sam u šoubiznisu, a scena je bila moj dom - rekla je

Reynolds koja se požalila da je najteža stvar za majku kada vas vaše dijete odbija.
Carrie je također govorila o odnosu s majkom te je objasnila kako je dugo odbijala 'biti kćer Debbie Reynolds'.

 

FILE PHOTO: Actress Debbie Reynolds poses backstage with her Lifetime Achievement award with her granddaughter Billie Catherine and daughter actress Carrie Fisher at the 21st annual Screen Actors Guild Awards in Los Angeles

Reynolds je bila najtraženija glumica pedesetih

Proslavila se u filmu 'Singin'' In the Rain' u kojem je igrala s legendarnim Geneom Kellyjem.

- Imala sam 18 godina. Naučio me kako plesati i biti predana poslu - pričala je Debbie o svom kolegi kojem, tvrdi, duguje slavu.

Nakon poznatog mjuzikla postala je jedna od najtraženijih glumica pedesetih godina. Pjesma  koju je otpjevala u 'Tammy and the Bachelor' postala je najprodavaniji singl 1957. godine. 

Zaigrala je u mnogo mjuzikla tog vremena, a najveći uspjeh joj je donio 'The Unsinkable Molly Brown' za kojeg je 'zaradila' nominaciju za Oscar.

Zaratila je s Elizabeth Taylor

Glumica je Carrie dobila s Eddiejem Fisherom za kojeg se udala 1955. godine. Par se rastao nakon četiri godine braka jer se glazbenik zaljubio u poznatu razaračicu brakova, Elizabeth Taylor.

Crnokosa ljepotica i Fisher upoznali su se na putovanju gdje su započeli aferu. Tajna veza je glazbenika koštala karijere.

- Debbie se smijala kroz suze i rekla 'Još uvijek volim Eddieja' - stajalo je na naslovnici jednog časopisa za vrijeme skandala.

Eddie Fisher se rastao od supruge i oženio Taylor koja ga je ubrzo ostavila zbog Richarda Burtona.  Reynolds se udala još dva puta, 1960. za Harryja Karla i 1984. godine za Richarda Hamletta.

Bila je strastvena sakupljačica filmskih kostima. Imala je kolekciju u kojoj su bili šešir Charlieja Chaplina te bijela haljina koju je Marilyn Monroe nosila u 'The Seven Year Itch'. Prije dvije godine održana je aukcija na kojoj je haljina prodana za 4,6 milijuna dolara.

FILE PHOTO: Actress Debbie Reynolds accepts the life achievement award from her daughter actress Carrie Fisher at the 21st annual Screen Actors Guild Awards in Los Angeles

Fisher pozlilo u avionu

Carrie Fisher imala je srčani udar 15 minuta prije no što je zrakoplov, u kojem se vozila iz Londona u Los Angeles, sletio. Kada je avion sletio, glumica je hitno hospitalizirana te je bila u teškom stanju. Tijekom njenog boravka na intenzivnoj njezi, mnogi njeni kolege na društvenim mrežama pozvali su fanove da se mole za njeno zdravlje. No Fisher je izgubila bitku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju