Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dečki iz Vigora: 'Nikad nema svađa u našem bendu ćelavaca'

None Foto: Marko Prpic/Pixsell

Nakon gotovo 20 godina na sceni, a 15 u ovom sastavu, bend Vigor publici je predstavio svoj prvi album, 'Još fališ'. Producent i mentor na albumu je Miroslav Škoro

Nakon gotovo 20 godina na sceni, a 15 u ovom sastavu, bend Vigor publici je predstavio svoj prvi album, 'Još fališ'. Producent pjesama i svojevrsni mentor na albumu je Miroslav Škoro (53).

- Dvije godine smo pripremali album jer sve što se radi preko noći, preko noći i nestane - kažu članovi benda Mario i Sebastian.

- Mi smo prava zabavna, mediteranska glazba. To je gotovo izumrlo na našoj sceni. Većina se okrenula istočnom zvuku, neki zapadu, a mi se držimo ovog poznatog, a genijalnog zvuka. Naš prvi album je prožet i štihom Osijeka i Slavonije, tu nam je mnogo pomogao Škoro - kažu dečki koji su radi glazbe ostavili svoje prijašnje karijere.

- Može se od toga živjeti ako si predan - kažu momci, kojih je u bendu šest. Trojica su oženjeni, a uspjeh grupe pripisuju i tome što se nikad ne svađaju.

- Među nama ćelavcima vladaju sloga i kompromis - kažu. 

Velika im je želja duet s prijateljicom Jelenom Rozgom, a uskoro im izlazi i spot za pjesmu 'Zašto me mučiš, nevjero', koju su za snimanje spota odabrali upravo obožavatelji.

- Jako puno komuniciramo s našom publikom, to je jedan recipročan odnos ljubavi i povjerenja - slažu se momci iz Vigora.

Komentari (12)
  • Odlicni, ne znam tko ih ne voli.

    20. 2. 2016,   23:38
  • ovaj kosmati im kvari imiđ...;-)))

    20. 2. 2016,   10:47
  • Dečki su odlični! Mario pjeva od malena, glasčina i po'! Samo naprijed dečki, neka svatko živi svoje snove!

    21. 2. 2016,   22:04