Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dečki ljuti zbog ispadanja: 'Dali su im devetku, a bilo je sirovo'

None Foto: RTL 19

Cijelo vrijeme vodila se tijesna borba od bod ili dva razlike, ali djevojke su nešto više oduševile Špičeka pa su zato dobile i bolje ocjene. Katarina i Ana imale su 38 bodova, a Ivan i Ivan 34 boda te su napustili show

U četvrtak navečer održao se još jedan napeti kulinarski dvoboj na setu showa ‘Tri, dva, jedan - kuhaj!’ u kojem su dečki izvukli deblji kraj, a djevojke slavile pobjedu. Ana i Katarina te Ivan i Ivan trebali su skuhati pet degustacijskih sljedova u 75 minuta, a za to im je žiri zadao poveći popis namirnica.

POGLEDAJTE INTERVJU S PAŽANINOM: 

Kao i u svakom dvoboju, parovima su mogli pomagati ostali članovi ekipe, a djevojke su pobijedile u timu pa su im Karmen i Marina smjele pomoći i u samom kuhanju jela. 

Foto: RTL

- Drago nam je što su nas cure odabrale, iako nam je to velika odgovornost - priznale su Međimurke koje su se osjećale kao da su i one u duelu te su se potrudile maksimalno olakšati kolegicama. Jednako tako i muški je tim pomagao Ivanu i Ivanu, iako su oni međusobno minimalno komunicirali.

Foto: RTL

- Definitivno se nismo u potpunosti uklopili kao par - kazao je Ivan Živković koji je odlučio kako je najbolje da svatko od njih sam priprema svoje jelo. 

Kada je krenulo kušanje, parovi su se predstavili s domaćom tjesteninom s kozicama, povrtnom juhom, pohanim palačinkama, pariškim odreskom i pomfritom te kolačem od šljiva. Cijelo vrijeme vodila se tijesna borba od bod ili dva razlike, ali djevojke su nešto više oduševile Špičeka pa su zato dobile i bolje ocjene. Nakon degustacijskog menija Ana i Katarina imale su ukupno 38 bodova, a dečki 34. 

Foto: RTL

- Špiček nam je dao crveni karton - kazao je Ivan Klaić kojem je, naravno, bilo žao što napuštaju show, ali oba su Ivana bila svjesna da su cure u ovom izazovu bile malo jače. 

Foto: RTL

- Sva su jela bila bolja od naših i sve super, ali ocijeniti sa 9 nešto što je bilo sirovo - nije u redu - komentirao je Živković i pritom se osvrnuo na kolač od djevojaka koji je Špiček nagradio s devetkom, a Pažanin je dobio potpuno sirov kolač. Tako su dečki ostali kratki za još jedan par u timu.

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Komentari (23)
  • Večeras ocjenjivanje nije bilo korektno deckima je smanjio ocjenu radi kozica ,a cure dobiju 9 za sirov kolač

    15. 11. 2019,   00:14
  • Špiček i Pažanin jedan aloks, drugi sprema delicije od ribe iz konzerve. Dajte najte.

    15. 11. 2019,   06:13
  • Ivan&Ivan su bili silom prilika spojeni u par i nisu si sjeli kako treba, pa se to odrazilo i na njihovo kuhanje, jer ako se ne kuha s ljubavlju to se osjeti na jelima, a kod njih je bila prisutna manje više stalno loša energija i disonantni tonovi, tako da nije njima kriv Špiček što su ispali.

    15. 11. 2019,   09:19