Obavijesti

Show

Komentari 1

Dečki 'rasturaju': Europska turneja 2Cellos je rasprodana

Dečki 'rasturaju': Europska turneja 2Cellos je rasprodana
1

2Cellos godinama pune svjetske koncertne dvorane i surađivali su s najvećim facama iz glazbene industrije poput gitarista Steva Vaia, Eltona Johna, Zucchera i Red Hot Chili Peppersa

VIDEO

Svjetski poznati violončelistički dvojac 2Cellos u sklopu svoje svjetske turneje “Score” planiraju održati dva koncerta u Hrvatskoj sljedeće godine i to – 16. ožujka u splitskoj Spaladium Areni te 23. ožujka 2018. u zagrebačkoj Areni.

Na turneji promoviraju novi album “Score“, objavljen u ožujku ove godine koji je u potpunosti posvećen filmskoj glazbi. Singl i spot, kojim je najavljen istoimeni album tema je iz filma "Igre prijestolja", snimljen u Dubrovniku.  

Na albumu se nalaze još skladbe poput "May It Be" iz "Gospodara prstenova", "My Heart Will Go On" iz filma "Titanic , "Now We Are Free" iz "Gladijatora", "For the Love of a Princess" iz filma "Hrabro srce" i "Moon River" iz "Doručka kod Tiffanyja."

Europska turneja rasprodana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Od srpnja ove godine su Hauser i Šulić na svjetskoj turneji u sklopu koje putuju po Europi koja je rasprodana, po Japanu, a od siječnja 2018. nastavljaju po SAD-u. Publika u Hrvatskoj će sljedeće godine uživati u izvedbama s ovog albuma na velikim koncertima u Splitu i Zagrebu.

Dečki iz 2CELLOS godinama pune svjetske koncertne dvorane i surađivali su s najvećim facama iz glazbene industrije od gitarista Steva Vaia, Eltona Johna, Zucchera, Red Hot Chili Peppers, poznatog pijanista Lang Langa.  

Tako su nedavno u Rimu bili gosti na "Celebrity Fight Night", gala koncertu u rimskom amfiteatru. Pred slavnim gostima odsvirali su "Game of Thrones", s Bocellijem "Funiculi Funicula", a sa Stevenom Tylerom iz Aerosmitha odsvirali su pjesme: "Dream On" i "Walk This Way".

Uz naše violončeliste, nastupio je niz poznatih glazbenika među kojima i Elton John s kojim su i ranije surađivali.

U Splitu nakon pet godina 

Svoj posljednji nastup u Zagrebu održali su prošle godine na Tomislavcu, gdje se okupilo više od 50 tisuća ljudi, a u Splitu su nastupili 2012. godine na rivi.

Ovo je prilika koja se ne propušta! Nabavite svoje ulaznice na vrijeme i uživajte u ovoj glazbenoj poslastici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac