Obavijesti

Show

Komentari 11

Dečko Tomislav nije čekao Stefy, a Rafo je novi gazda

Dečko Tomislav nije čekao Stefy, a Rafo je novi gazda
3

Iako se Stefany (20) veselila susretu s dečkom Tomislavom (23), on ju nije dočekao. Kako kaže, ima previše posla i ne zna kad će imati vremena

VIDEO

Stefany Hohnjec (20) izgubila je u igri znanja od Nene Pavinčića. Iako je tjedan provela učeći, to joj nije pomoglo u odgovoru na odlučujuće pitanje, o kompostu. Sportašica je bila u klanu s Jelenom i Alenom te je često tračala ostale farmere. Jutro uoči dvoboja veselila se što će vidjeti dečka jer, kako je rekla, petak je uvijek bio njezin ”dan za metak”.
- Stefany se dobro držala na farmi, žao mi je što nije pobjedila kad je već bila tako blizu - rekao nam je njezin dečko, dubrovački tenisač Tomislav Perić (23). Nije ju dočekao jer je, kako kaže, imao previše posla.
- Ne znam kad ćemo se vidjeti. Kad oboje budemo imali manje posla. Čuli smo se mobitelom, ali je tajna o čemu smo pričali - rekao je Tomislav. Stefany je otkrila da se rasplakala na telefon čim mu je čula glas. Nedostajao joj je. Nije sigurna u kakvom su odnosu, sve dok se ne vide i ne popričaju o svojoj vezi.
- Ne bih komentirala naš odnos. Teško je znati na čemu si s nekim koga nisi vidio dva mjeseca. Razgovarat ćemo pa ću onda sve znati - rekla je Stefany.

STEFANY IZABRALA RAFU ZA NOVOGA GAZDU, A NE DVINU
Rafo to stvarno zaslužuje. On mi je kao brat. Vrijedan je, pošten i mislim da i on treba jednom biti gazda, napisala je Stefany u pismu prije odlaska s farme. Iako se oko svega dogovarala s prijateljicom Dvinom, nije ju proglasila gazdaricom. Dvoumila se oko troje ljudi, no ipak je izabrala njega. U finalu vidi Jelenu, Alena i Rafu, a željela bi i da on pobijedi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin