Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

DeGeneres: Na nebu se ukazala duga kada mi je preminuo otac

None Foto: Instagram 10

Otac komičarke je preminuo ovog tjedna u 92. godini. Ellen se u svojoj TV emisiji prisjetila djetinjstva, a nedavno je s glumicom Portiom de Rossi proslavila devetu godišnjicu braka

Nije u sebi imao ni trunku predrasuda. Bio je jako dobar čovjek i prihvaćao je ljude oko sebe, rekla je Ellen DeGeneres (59). Voditeljica i komičarka je u svojoj emisiji 'The Ellen Show' rekla publici da je njezin otac, bivši prodavač osiguranja Elliot DeGeneres preminuo ovog tjedna u 92. godini.

- Nije bilo neočekivano i uspjela sam mu reći zbogom. Ipak otac je otac i strašno me pogodio njegov odlazak - otkrila je voditeljica. 

Dodala je kako je živio dobar, dug život, a drago joj je što se veselio njezinu uspjehu. 

Pixsell MALO JE JEZIVO Ljubomorna Portia uhodi Ellen DeGeneres na radnom mjestu

- Moj otac se jako ponosio mojim radom. Sviđalo mu se što je njegova kćer dobila vlastitu pozornicu s imenom na njoj - ispričala je komičarka. 

DeGeneres je objavila i crnobijelu fotografiju na kojoj još kada je bila djevojčica 'pozira' kraj oca te se prisjetila svog djetinjstva. 

 

My dad and me. ❤️

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

- Išli smo samo na jedan obiteljski odmor. Doveo me ovdje u Warner Bros studio i sve smo razgledali. Oduševio se kada sam dobila ovdje posao - istaknula je voditeljica. 

Kaže da je volio boraviti u holivudskim studijima, a kada je umro vidjela je dugu iznad svoje slike. DeGeneres vodi emisiju 'The Ellen Show' od rujna 2003., a njemu uvijek izvodi komične scene s holivudskim zvijezdama.

 

@PortiadeRossi and I got married 9 years ago today. Being her wife is the greatest thing I am.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Voditeljica je u braku s glumicom Portiom de Rossi (44) i kaže da joj je biti supruga najbolja uloga u životu. Prošle godine su proslavile devetu godišnjicu braka. 

Komentari (3)
  • Ukazuju se njoj dugine boje već dugo....

    12. 1. 2018,   14:51
  • Komičarka? Da nije lezba nitko ne bi znao za nju..samo u retardamera

    12. 1. 2018,   14:35
  • Kad sam bila mala cjerovala sam da ako prodjem ispod duge da cu promijenit spol... mozda nam Ellen zeli nesto indirektno, porucit.

    12. 1. 2018,   14:42