Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Benicio Del Toro u Sarajevu: Dočekali su ga euforični fanovi

None Foto: M. Perić 7

U Sarajevo je u četvrtak doputovala najveća najavljena filmska zvijezda ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala - Oscarom nagrađeni Benicio Del Toro

Benicio Del Toro (48) se navečer pojavio na red carpetu Sarajevo Film Festivala gdje je izazvao euforiju među okupljenima. Nakon što je strpljivo odgovarao na pitanja novinara, jedva je čekao da utrči među okupljene fanove s kojima se fotografirao i dijelio im autograme. 

Bilo je vremena i za poziranje fotoreporterima, nakon čega se uputio na dodjelu nagrade 'Počasno Srce Sarajeva' koja je upriličena prije projekcije njegovog filma 'Savršen dan' španjolskoga redatelja Fernanda Leóna de Aranoa. Oskarovac u filmu glumi humanitarca na zadatku u ratnoj Bosni i Hercegovini. 

Čim je sletio u Sarajevo, Benicio je obožavatelje pozdravio s: 'Nema problema'.

Izgovorio je to na bosanskom jeziku, a tih nekoliko fraza naučio ga je sarajevski glumac Feđa Štukan (41) koji s njim glumi u 'Savršenom danu'.  

No iako se radnja filma odvija u Bosni, glumac je prvi put posjetio susjednu državu. Film su, naime, snimali u Andaluziji u Španjolskoj. U Sarajevu će Benicio imati i predavanje o glumi mladim kolegama. 

Benicio se pohvalio da najradije izgovara 'nema problema' jer mu odlično zvuči. Sarajlije, koji su ga dočekali u zračnoj luci, kažu da je simpatičan i vrlo pristupačan. Benicio se rado fotografirao s njima i dijelio im autograme.

Komentari (5)
  • kako se kaže "nema problema" na hrvatskom jeziku

    20. 8. 2015,   21:55
  • Benicio Del Poncho !

    20. 8. 2015,   22:52