Obavijesti

Show

Komentari 19

Demi se udala sa 17 godina, a Angelina se potpisivala s krvlju

Demi se udala sa 17 godina, a Angelina se potpisivala s krvlju
6

LJUBAVNI JADI Ashton Kutcher varao je Demi Moore s nekoliko djevojaka. Sandra Bullock bila je shrvana kada je saznala da ju je bivši suprug Jesse James prevario sa striptizetom

VIDEO

Madonna

Pop pjevačica Madonna (59) iza sebe ima brojne propale ljubavi, a jedna od najupečatljivijih svakako je ona s glumcem Seanom Pennom (57).

Madonna i Sean vjenčali su se 1985., a razveli četiri godine kasnije. Brak im je bio obilježen burnim svađama i tučnjavama. Ipak, u posljednjih nekoliko godina bivši partneri ponovo su se zbližili, a počele su kružiti glasine kako su ponovno zajedno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Pixsell

Kada ne bi bila u ozbiljnoj vezi, kraljica popa imala je razne ljubavne afere s poznatim i nepoznatim muškarcima. 

Madonna i fitness trener Carlos Leon upoznali su se u rujnu 1994. godine. Nakon druženja, Kubanac joj je postao osobni trener i ljubavnik. Dvije godine kasnije rodila je svoje prvo dijete, kći Lourdes (21). Vezu su prekinuli tri godine kasnije.

Redatelj Guy Ritchie (49) i pjevačica u braku su bili osam godina. Imaju zajedničkog biološkog sina Rocca (17) i usvojenog sina Davida (12). 

Reuters

Diane Lane

Diane Lane (53) odlučila je 2013. okončati osmogodišnji s američkim glumcem Joshom Brolinom (50). Prvi brak s francuskim glumcem Christopherom Lambertom (60) propao je nakon šest godina, rastala se 1994., iako su odvojeno živjeli i prije službene potvrde.

- Želim biti iskrena. Veza sa suprotnim spolom najzahtjevnija je situacija u koju sam se upustila. Izgubite kompas, gravitacija se mijenja, sad ste gore, sad ste dolje, pokušavate to sve shvatiti. Trudite se sve oko sebe učinite sretnima, uključujući i sebe. Otkako sam solo, proputovala sam više nego ikad, svaka soba u mojoj kući je moja - kazala je Diana. 

11th Annual CNN Heroes Tribute - New York

Demi Moore

Ljubavni život Demi Moore (55) prilično je buran. Prvi suprug bio joj je američki glazbenik Freddy Moore (67). Udala se kad joj je bilo samo 17 godina, a razvela se nakon četiri godine braka.  

Nakon toga, uplovila je u bračnu luku s Bruceom Willisom (62) s kojim je dobila tri curice, Rumer Willis, Tallulah Belle Willis, Scout LaRue Willis. Sreću u trećem suprugu nije pronašla. Osam godina provela je u braku s mlađim kolegom Ashtonom Kutcherom. Par se razišao kada je Demi saznala da je Ashton vara s nekoliko djevojaka. 

Rough Night Premiere - New York

Angelina Jolie

Angelina Jolie (42) se za Johnnyja Lee Millera (45) udala 1996., a par se rastao 1999. godine. Na vjenčanju se pojavila u kratkim kožnim hlačicama i bijeloj majici na kojoj je krvlju ispisala suprugovo ime. Nedugo nakon, Angelina je na snimanju upoznala japansku manekenku Jenny Shimizu s kojom je započela otvorenu vezu. 

21st Annual Hollywood Film Awards - Arrivals

Billy Bob Thornton (62) i Angelina bili su u braku od 2000. do 2003. godine. U jednom intervjuu američki glumac i pjevač priznao je kako je uvijek osjećao da nije dovoljno dobar za nju. 

REUTERS/PIXSELL

Najburniji razvod bio je s posljednjim suprugom, Bradom Pittom (54). Par je zajedno bio dvanaest godina, a vjenčali su se u Francuskoj u kolovozu 2014. i imaju šestero djece - Maddoxa (16), Paxa (14), Zaharu (13), Shiloh (11) i blizance Knoxa i Vivienne (9).

2015 AFI Fest - "By the Sea" Premiere - Los Angeles

Izvor blizak paru tvrdi kako je jedan od razloga za razvod činjenica da Angelina nije bila zadovoljna načinom na koji Pitt odgaja njihovu djecu. Isto tako, dodaje da joj je 'bilo dosta njegove konzumacije opijata i alkohola te agresivnosti'. 

EE British Academy Film Awards (BAFTA)

Sandra Bullock 

Glumica Sandra Bullock (53) bila je pet godina u braku s Jesse Jamesom (48). Bila je shrvana kada je saznala da ju je prevario s nekoliko žena, uključujući i striptizetu. 

40th Toronto International Film Festival

Jesse James varao je suprugu s Michelle Bombshell McGee, a nakon što je ona detalje njihove afere podijelila s javnošću, javile su se još neke djevojke. Imale su različite fetišističke seksualne igrice s Jessejem, a s jednom se Jesse 'igrao' i nacista. 

- Slika me šokirala i rastužila. To nije čovjek za kojeg sam se udala. Ovo je bilo glupo i ignorantski. Rasizam, antisemitizam, seksizam, homofobija, bilo što nacističko nema što raditi u mom životu - rekla je Sandra. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'