Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Demonstracija obiteljske idile: Letizia i Sofia izgladile odnose?

None Foto: REUTERS/Davor Plukavec/Pixsell 10

Španjolski mediji pišu kako kraljevska obitelj nastoji popraviti svoj imidž u javnosti pošto je prošle godine brat kraljice Letizije proglašen krivim zbog utaje poreza

Supruga španjolskoga kralja Letizia (45) i njegova majka Sofia (79) u subotu su se pojavile zajedno u javnosti osmjehujući se jedna drugoj i razgovarajući, čime, kažu zlobnici, nastoje opovrgnuti nagađanja o navodnom razdoru među njima.

VIDEO TENZIJA NA DVORU Španjolska Kraljica Letizia ne trpi svekrvu: Gurnula joj ruku

Glasine o tomu da snaha i svekrva baš i nisu u najboljim odnosima pojavile su se u medijima nakon što je prošlog tjedna osvanula snimka na kojoj se vidi kako Letizia odguruje ruku kraljice Sofije s ramena jedne od njezinih kćeri. Obitelj je bila na uskršnjem odmoru na Mallorci, a do 'trzavica' je došlo ispred katedrale u Palmi. 

Naime, Letizia je u jednom trenutku pokušala maknuti Sofijinu ruku s ramena svoje starije kćeri, no djevojčici je bilo previše pa je potom odgurnula i majčinu i bakinu ruku. Situaciju je pokušao smiriti Letizijin suprug, kralj Felipe VI (50).

Dvije dame u subotu su se pojavile u madridskoj bolnici u kojoj se nakon operacije koljena oporavlja kralj Juan Carlos (80), koji je abdicirao u korist sina.

REUTERS | Autor: REUTERS/Davor Plukavec/Pixsell Foto: REUTERS/Davor Plukavec/Pixsell

Na snimkama se vidi kako Letizia otvara vrata automobila da bi Sofija lakše izašla iz vozila kojim je upravljao njezin sin. 

Španjolski mediji pišu da kraljevska obitelj nastoji popraviti svoj imidž u javnosti pošto je prošle godine brat kraljice Letizije proglašen krivim zbog utaje poreza.

Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/Pixsell Foto: Reuters/Pixsell

Komentiraj, znaš da želiš!