Obavijesti

Show

Komentari 60

Denisov otac: 'Priželjkivali smo pobjedu. Ona je za sve invalide'

Denisov otac: 'Priželjkivali smo pobjedu. Ona je za sve invalide'
9

Također je priznao da mu se ideja o prijavi na Supertalent ispočetka nije nimalo sviđala, a Denis je samo godinu dana prije eliminiran iz jednog talent showa upravo zbog invalidnosti...

VIDEO

Nakon što je Denis Barta sinoć proglašen pobjednikom šeste sezone talent showa 'Supertalent', njegov otac Nebojša podijelio je dojmove o pobjedi.

- Prije svega htio bih zahvaliti svima koji su glasali za Denisa. Ovo je pobjeda namijenjena svim osobama s invaliditetom. Dakle, došli smo s tom namjerom da Denis da podršku i da osobe s invaliditetom shvate da se mogu s nečim baviti i da imaju podršku od svih nas - otkrio je za Dnevnik.hr.

Pokretanje videa...

01:16

Također je priznao da mu se ideja o prijavi na Supertalent ispočetka nije nimalo sviđala, ali je na kraju ipak popustio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Razlog tome bio je što su Denisa godinu dana ranije eliminirali iz jednog showa zbog invalidnosti, a dvije godine ranije isto to mu se dogodilo bez obzira na to što je prošao kod žirija, ali produkcija je produkcija. Ovim putem želim zahvaliti svima koji su vjerovali u Denisa i koji su dali glas. Oni su dali glas Denisu, ali su dali glas i svim osobama s invaliditetom. Ne znam što bih točno rekao jer toliko je emocija u glavi, sad bih vam mogao pričati do pet sati ujutro - rekao je ponosan Denisov otac. 

Naime, Denis je rođen s epilepsijom, autizmom i sljepoćom, a njegova bolest onemogućuje mu da lakoćom koristi ruke.

- Denis neće zadržati novac, donirat će ga. Priželjkivali smo i željeli da Denis pobijedi samo kako bismo pomogli drugima. I, eto, uspjeli smo - dodao je Nebojša koji je i prije rekao da će, ako Denis uistinu pobijedi, osvojeni iznos dati onima kojima je to najpotrebnije. 

Ako Denis pobijedi, novac ćemo donirati djeci s invaliditetom...
Ako Denis pobijedi, novac ćemo donirati djeci s invaliditetom...

Pola novca donirati ćemo bolesnoj djeci i onoj s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, a drugu polovicu donirat ćemo Roditeljskoj kući u Sarajevu, u sklopu dječje pedijatrije gdje borave roditelji čija se djeca liječe - rekao nam je nedavno Nebojša.

U finalu Supertalenta otpjevao je pjesmu 'Vratio sam se živote' Kemala Montena, a posvetio ju je svima bolesnima. Kao i prošli put, tako je i ovom izvedbom izazvao veliku količinu emocija kod žirija. 

- Denis je na ovoj pozornici Supertalenta apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On ovdje nije Supertalent u pjevanju, prezentaciji, u sviranju. Denis ovdje dolazi i pobuđuje u većini nas jednu tugu. Dirne nas, dotakne nas, uskovitlaju se tu razne misli, da bi zapravo ja večeras propitkujući sebe došla u stanje sreće i zahvalnosti - rekla mu je Martina Tomčić (43) nakon finalnog nastupa.

Denis Barta osvojio je publiku: Pjevač pobjednik Supertalenta
Denis Barta osvojio je publiku: Pjevač pobjednik Supertalenta

Oduševljena je bila i Maja Šuput (39).

-  Prvo ti suze krenu, pa navala sreće. Kad gledaš Denisa sretan si i zahvalan si, malo ljudi nas danas impresionira, ali kad ti netko tako dirne srce, onda to zaista iziskuje i zahvalu i aplauz i divljenje - rekla je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje