Obavijesti

Show

Komentari 21

Depp došao pijan na premijeru i trabunjao o dvjema plavušama

Depp došao pijan na premijeru i trabunjao o dvjema plavušama
1

Američki glumac sa kolegama je u Londonu predstavljao film 'Ubojstvo u Orient Expressu' u kojem glumi gangstera, no cijelo je vrijeme teturao, pričao gluposti i bazdio na alkohol

VIDEO

Odlazim, čekaju me dvije misteriozne plavuše - rekao je navodno u jednom trenutku svojim kolegama Johnny Depp (54) i pobjegao u nepoznatom smjeru. Prije toga je, kažu novinari, tijekom londonske premijere davao nesuvisle izjave, odbijao se fotografirati i 'bazdio' po alkoholu.

Dok su se njegovi kolege iz filma 'Ubojstvo u Orient Expressu' Judi Dench (82), Kenneth Branagh (56), Penelope Cruz (43), Michelle Pfeiffer (59) i drugi uredno smješkali i razgovarali, Depp je palio cigaretu za cigaretom te djelovao nervozno.

Murder On The Orient Express World Premiere - London

Glumac je, kažu upoznati, psihički i fizički ruina još otkad se prije više od godinu dana razišao, a onda i razveo od glumice Amber Heard (31). Ona ga je optužila kako ju je tukao. Ozljede je potvrdio i liječnik a 'procurila' je i snimka na kojoj se vidi kako pijani Depp baca stvari na Heard. Na kraju su se nagodili no Deppov imidž se nije oporavio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Radi Amber Heard, koju je upoznao na snimanju 'Portorikanske noći: Dnevnik opijanja' ostavio je svoju dugogodišnju partnericu i majku svoje djece Vanessu Paradis (44). Obožavatelji primjećuju kako se Depp tijekom zadnjih godina transformirao iz zavodnika u podbuhlog, odebljeg muškarca koji naočigled propada.

2016 Palm Springs International Film Fest Gala - California

- Ne znam je li to zbog alkohola ili previše nekakvih plastičnih intervencija, ali izgleda nakaradno - kažu obožavatelji na društvenim mrežama.

Depp u filmu snimljenom po djelu Agathe Christie glumi gangstera koji putuje vlakom u kojem se dogodi ubojstvo kojeg rješava Hercule Poirot kojeg utjelovljuje Kenneth Branagh.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije