Obavijesti

Show

Komentari 8

Depp tuži Amber: Namjerno se 'olakšala' u njihovom krevetu?

Depp tuži Amber: Namjerno se 'olakšala' u njihovom krevetu?
8

Amber je izjavila da je otkrila izmet na plahtama nakon što je Depp izjurio van iz njihove kuće. Navodno, fotografski dokazi upućuju da je ona to učinila, iako čvrsto tvrdi da je kriv njihov pas

VIDEO

Glumac Johnny Depp (55) optužio je svoju bivšu suprugu, glumicu Amber Heard (32), da se namjerno 'olakšala' u njihovom bračnom krevetu zbog ogorčenosti jer je zakasnio dva sata na njezin 30. rođendan. Međutim, ona je rekla da je za to kriv njihov pas Boo i da je to bila samo neslana šala, prenosi The Mirror. 

 

Always carrying.... (at least almost, always) 📸tasyavanree

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Domaćica zaraćenog para izjavila je da otkrila izmet na plahtama nakon što je Depp, poslije svađe, izjurio van iz njihove kuće u Los Angelesu. Navodno, fotografski dokazi upućuju da je Amber to učinila, iako ona čvrsto tvrdi da je kriv njihov pas. 
- Boo ima ozbiljnih problema s probavom - rekao je prijatelj Deppa i Amber, te dodao da je to bila nevina stvar koju kućni ljubimci rade. 

 

Upstaged

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Mjesec dana nakon 'prljavog incidenta', prema sudskim podnescima, Depp je, tijekom svađe s Heard, uzeo mobitel i snažno ga bacio u njezin obraz i oko. Policija tu nije reagirala jer nije imala dokaza, iako je Amber pokazala fotografiju gdje se jasno vide modrice na licu. Depp nije htio ništa priznati. 

- Mobitel nije udario gospođicu Heard niti u lice, niti igdje drugdje - rekli su njegovi odvjetnici. 

40th Toronto International Film Festival

Policajci tvrde da su stigli do njihove kuće 25 minuta nakon navodnog napada i da nisu vidjeli nikakvu štetu, a glumica je kroz suze rekla da nije povrijeđena i da ne treba medicinsku pomoć. Nisu vidjeli nikakve ozljede na njezinom licu. 

 

Peek a Boo (and Pistol, of course)....

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Njihovi psi, Pistol i Boo, posljednji put su bili u medijima 2015. kada ih je glumica prevezla zrakoplovom u Australiju bez da ih je stavila u karantenu. Inače, Australija ima stroge zakone što se tiče uvoza pasa. Moraju biti prijavljeni i provesti deset dana u karanteni, a kazne vlasnicima koji to ne učine mogu biti čak i do deset godina zatvora. Amber je izbjegla zatvor nakon što je priznala da je krivotvorila dokumente prilikom uvoza terijera.

FILE PHOTO: Australian Deputy Prime Minister Barnaby Joyce reacts as he sits in the House of Representatives at Parliament House in Canberra

Taj incident se globalno proširio po naslovnicama kada je tadašnji ministar poljoprivrede i zamjenik premijera Barnaby Joyce (51) zaprijetio Deppu da je bolje da mu psi 'odlepršaju' natrag u Ameriku ili će ih on eutanazirati jer nisu prijavljeni carinskim službenicima prilikom dolaska. Pistol i Boo su bili primijećeni u javnosti tek kad su posjetili salon za uljepšavanje pasa, a zatim su ubrzo otišli iz države kako ne bi istekla 72 sata koja su dobili da napuste zemlju.

VIDI OVO: Što pali nju, a što njega?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu