Obavijesti

Show

Komentari 3

Deppova djevojka Polina skriva se u Rusiji u očevom domu...

Deppova djevojka Polina skriva se u Rusiji u očevom domu...
11

Polina Glen, nova djevojka Johnnyja Deppa, navodno se skriva u očevom stanu u Sankt Peterburgu nakon što se saznalo za njezinu holivudsku romansu

VIDEO

Nova djevojka glumca Johnnyja Deppa (55) ruska plesačica Polina Glen (23) pobjegla je u rodnu Rusiju kako bi se sakrila od pogleda javnosti nakon što je otkrivena njezina veza s glumcem, piše Mirror.

U nedjelju su se pojavile fotografije koje pokazuju da je Polina u St. Peterburgu i to upravo kada su vijesti o njezinoj holivudskoj ljubavi počele dosezati vrhunac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:04

Izgleda kao da je plesačica željna anonimnosti svog prijašnjeg života. Strani mediji izvještavaju kako ju je otac čuvao od lokalnih novinara u Rusiji. Navodi se kako je Gennady Glen (51), koji je četiri godine mlađi od Johnnyja, povikao 'Polina, trči!' kada je ugledao ruskog novinara u blizini obiteljske kuće, dok se histerija nad njom ne smiruje. 

Global premiere of Pirates of the Caribbean 5 in Shanghai

Vjerni otac također odbija dati informacije o Polininoj novoj vezi okarakteriziravši njezinu aferu s Deppom kao 'vrlo staru informaciju', prenosi DailyMail.

Procurile fotke: Debeli Johnny Depp je neprepoznatljiv u Srbiji
Procurile fotke: Debeli Johnny Depp je neprepoznatljiv u Srbiji

- Neću dati intervju bez Polinine dozvole. Njezin osobni život je njezina stvar. Zato vam ne mogu reći o tome - rekao je otac plesačice za strane medije. 

Nagađa se da se Polina vratila u Rusiju na plesni događaj koji se održao 13. travnja. 

- Mi ne komentiramo njezin život - ponovila je Irina Glen (52), Polinina majka. 

Vjeruje se da su Polina i Johnny prvi put viđeni u hotelu u Beogradu ranije ove godine te da izlaze još od kraja 2018. Šuška se da se Ruskinja uselila u njegov dom u Los Angelesu i da mu pravi društvo na turneji i filmskim setovima. Polina je 30 godina mlađa od njega i prema navodima stranih medija već planiraju vjenčanje.

Izvor blizak paru otkriva da su se upoznali na partyju u Los Angelesu, a kako Polina nije imala pojma tko je glumac dok ga nije upoznala te dodaje da je bila sretna kada joj se glumac predstavio.  

Glastonbury Festival 2017

Ovo je ujedno i prva Johnnyjeva veza otkad se rastao i otkako je optužen za zlostavljanje bivše supruge Amber Heard (33). Johnny je sve to nazvao razrađenom prevarom. 

NAJVEĆI NESRETNICI: Ovim horoskopskim znakovima se u ljubavi ne piše dobro

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu