Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dida Toni pokazao ženu: 'Kad nas vide, svi misle da mi je kći'

None Foto: Pixsell/FACE TV 6

Videosnimka na kojoj Toni savjetuje građane prikupila je milijune pregleda, a na internetu su se pojavile i majice s njegovim likom. Popularni 'dida Toni' otkrio je da vježbi cijeli život...

Najpopularniji hrvatski umirovljenik Taljat Selmani (82), poznatiji i kao Toni, gostovao je na Face TV-u u Sarajevu. Toni je pričao o svojoj obitelji te kako je nekada nosio modne revije.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Voljeti i biti voljen je najveće bogatstvo što postoji. To održava čovjeka - kazao je Toni i pokazao fotografije svoje obitelji - supruge Nazlije i sina Sejdina. Toni je i ponosni djed malom Leonu. 

- Oženio sam najljepšu djevojku na svijetu. Ona je Turkinja, taman je prešla sedamdesetu. kad nas vide zajedno ljudi misle da mi je kći - dodao je Toni.

Foto: Screenshot/FACE TV

- Već smo 55 godina u braku i imamo sina koji je isto najljepši na svijetu. I jednog unuka. On je već sada, s pet godina, pravi muž, pa najljepši je na svijetu - skromno će Toni za Jutarnji List. Kaže da je ljubav najvažnija na svijetu. Njegovi susjedi također napominju da je riječ o jednoj veoma atraktivnoj obitelji.

Foto: Screenshot/FACE TV

Podsjetimo, Toni je postao popularan zahvaljujući svojim savjetima za zdrav život.

PREMIJERA Slavni dida Toni ima glazbeni hit: 'Vježbaj pi*da ti materina!'

- Ne postoji gripa, zlato moje. 82 godine. Nikada bolestan, nikada kod doktora. To zapamtite svi. Sramota za penzionere, uništili su zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga. Vježbaj, pi*da ti materina - poručio je Zagrepčanin i osvojio srca sugrađana. 

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Videosnimka na kojoj Toni savjetuje građane u samo nekoliko dana prikupila je više od 500.000 pregleda, a na internetu su se pojavile i majice s njegovim likom te sad već poznatim motom 'Vježbaj, pi*da ti materina'.

Popularni Toni nam je otkrio kako vježba cijeli život. Počelo je, kaže, u šali, hrvanjem s dječacima iz susjedstva. Po nacionalnosti je Albanac, a rođen je na izvoru Vardara, u mjestu Vrutok u Makedoniji, gdje je najčistiji zrak na svijetu, sa Šar Planine.

U Zagreb je došao nakon odsluženog vojnog roka. Zaljubio se na kolodvoru pa je odlučio dati ljubavi šansu. Iako ona nije bila ona prava, Zagreb je ipak bio. Potom se oženio sa suprugom s kojom je i danas u sretnom braku.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Komentari (88)
  • Sve ti znaš... osim jezika zemlje u kojoj si već 60 let... pi..a ti materina!

    12. 2. 2019,   12:58
  • Da je "šarmantni" dida radio na baušteli ili u nekakavoj firmi novopečenih vlikaša bi ga ja pitala kako bi hodao i dali bi ga bolile ruke leđa noge i dali bi mu bilo do vježbanja ako bi uopće i doživio mirovinu.

    12. 2. 2019,   12:47
  • neki dan ga vidim u tramvaju SJEDI !!! a kaže da vježba, pi*da mu materina !! :):)

    12. 2. 2019,   13:05