Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dijamant u kamenu: 'Aladdin' će prizvati Duha iz svjetiljke

None Foto: Facebook/Screenshot

Uloga koju je u animiranom filmu 'Aladin' imao pokojni Robin Williams naredne će godine pripasti Willu Smithu. Plavi duh još jednom će nas razveseliti na velikim ekranima

Kako je studio Disney prije nekoliko godina otkrio, ekranizacije njihovih starih animiranih filmova jako dobro prolaze na kino blagajnama. Premda su u pitanju podosta skupi filmovi, jednom kada se u pojedini projekt uključe i visokokalibarski glumci stvari se naglo mijenjaju jer tada ti 'igrani remakeovi' naglo postaju jako atraktivni.

UDOVICE Supruzi su im poginuli tijekom propalog pokušaja razbojništva

Jedan takav projekt je i nadolazeći projekt Guya Ritchieja, 'Aladdin', filmska ekranizacija hvaljenog animiranog filma iz 1992. godine. U glavnoj ulozi, onoj Aladina, odnosno princa Alija, je mladi Mena Massoud, koji iza sebe ima samo par televizijskih uloga, ali nema filmske. Naomi Scott preuzela je ulogu princeze Jasmine, dok je najbitniju ulogu u filmu, onu Duha iz svjetiljke uzeo Will Smith (uloga koju je u animiranom filmu imao pokojni Robin Williams).

Foto: Facebook/Screenshot

Za taj film Disney je noćas objavio i prvi teaser, kojeg vam donosimo. Kako možete vidjeti, dobar dio kadrova je gotovo savršeno 'prekopiran' iz animiranog filma, što je nešto čemu će vjerojatno malo tko prigovoriti. Ipak, cijeli ovaj Disneyjev projekt zasniva se na nostalgiji.

Pogledajte video

Preostale uloge glume lokalnoj publici donekle nepoznati glumci. Tako je Marwan Kenzari postao zlobni Jafar, dok je Navid Negahban uzeo ulogu Sultana. Ulogu Dalije, Jasmininog ljubimca, ima glumica Nasim Pedrad. Među nove uloge spada ona Billyja Magnussena, koji će postati arogantni princ Anders, a Numan Acar uzima ulogu Hakima, Jafarevog korumpiranog tjelesnog čuvara.

Film režira Guy Ritchie, koji se izgleda oporavio od svojeg neuspjeha s filmom 'Kralj Arthur'. 'Aladdin' u kina dolazi krajem svibnja naredne godine.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!