Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dikan od Dolores pokušava napraviti drugu V. Pokos?

None Foto: Ivana Ivanović/Pixsell 5

SLIČE KAO JAJE JAJETU Josip Radeljak uvijek se divio modnom ukusu bivše supruge Vlatke Pokos, a sad i curu Dolores Lambašu vodi u iste trgovine

Pozirajući na plaži na Čiovu za časopis FHM Vlatka Pokos (40) nosila je La Perlin kupaći kostim s uzorkom paunova perja. Komplet koji se sastoji od jednodijelnog i dvodijelnog badića te svilenog parea navodno stoji deset tisuća kuna. Dolores Lambaša (29) isti takav kupaći kostim nosila je prije sedam mjeseci. Kupio joj ga je Josip Radeljak (67) dok su bili na odmoru u Dubaiju. Fotografije u badiću Lambaša je tad i objavila na svom Facebook profilu.
- Uistinu ne pratim što drugi nose. A čujte, dogodi se da ljudi kupe isti kupaći kostim. Ne dira me to i ne želim se time zamarati - komentirala je Vlatka. Pjevačica i voditeljica dodaje da joj ne pada na pamet prestati nositi La Perlin kostim samo zato što ga ima i djevojka njezina bivšeg supruga. Dolores nam je kratko rekla kako ne želi raspravljati o kupaćim kostimima.
Prijatelji bivšeg bračnog para misle kako Dikan od Dolores radi Vlatku. Lambašu navodno vodi u iste skupocjene butike u kojima je šopingirala Pokos dok je s njom bio u braku. Oduvijek se divio njezinu stilu odijevanja kojeg smatra elegantnim i profinjenim. Dolores je u veljači zagrebačkom “špicom” prošetala s crnom Dior torbicom u ruci vrijednom 12.000 kuna. Vlatka ima takve tri Diorove torbice i to jednu veliku crnu i dvije bijele. Pokos također već godinama nosi strukirane bunde s krznenim ovratnikom. Sličnu je prošle zime nosila i Dolores.

Komentari (53)
  • eto da dik vidi da je pročerdao lovu na droljicin badić...hi hi

    6. 8. 2010,   20:08
  • *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

    6. 8. 2010,   20:08
  • Samo mi nije jasno gdje se nakro taj đikan da ima toliko para

    6. 8. 2010,   20:08