Obavijesti

Show

Komentari 10

Dikana su optužili za nasilje, a Cetinski se razveo zbog kocke

Dikana su optužili za nasilje, a Cetinski se razveo zbog kocke
7

Teške riječi, bacanje odjeće, spavanje u hodniku pred stanom samo su neki od primjera kako su ljubavne celebrity bajke završile. Iz kriznih situacija, neki se supružnici izdižu jači i bolji, no ima i onih koji se slome

VIDEO

Ljubav pobjeđuje sve osim siromaštva i zubobolje - jednom je prilikom ustvrdila holivudska diva Mae West, a njezine riječi sve češće dobivaju potvrdu u svijetu slavnih. Mnogi su skandali slavne doveli do financijskih teškoća, gubitka angažmana i pribijanja na stup srama. Iz kriznih situacija, koje nastaju i zbog neizbježnih tragedija, neki se supružnici izdižu jači i bolji, no ima i onih čija leđa ne mogu podnijeti takav teret pa se slome u najtežim trenucima. Na listu slavnih razvoda dospjeli su i brojni poznati Hrvati.

Pokretanje videa...

Kome pripada prsten nakon razvoda? 00:57

1. Vlatka Pokos i Josip Radeljak Dikan 

Jedan od burnijih razvoda bio je onaj Vlatke Pokos (49) i Josipa Radeljaka Dikana (76). Vjenčali su se na pješčanoj plaži karipskog otočja Tursk&Caicos, a na vjenčanju su još bila i Dikanova djeca, sin Leo i kći Lana. Kasnije se Vlatka preselila u Dikanov raskošan stan u Preradovićevoj i sve se činilo idiličnim do kobnog svibnja 2007. godine kada je Vlatka prijavila supruga za obiteljsko nasilje. Žestoko su se posvađali  i Dikan ju je izbacio iz stana, a kada se sutradan vratila po svoje stvari opet su pale žestoke uvrede i Vlatka je čak Dikana udarila nogom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vlatka je tvrdila kako je Dikan dok je bio u krevetu s njom često spominjao pokojnu suprugu Enu Begović te da ju je jednom prilikom i udario nakon što mu je prigovorila zašto se fotografirao s Ivanom Banfić (49) na Splitskom festivalu. 

2. Mia Begović i Željko Žnidarić

Ništa ljepša nije ni priča Mije Begović (56) i pokojnog Željka Žnidarića. U početku du djelovali složno i zaljubljeno, ali nakon šest godina braka predali su papire za razvod. Dvije godine nakon razvoda počele je njihova borba za imovinu. Nakon razvoda Mia je ostala u stanu u Masarykovoj gdje su živjeli tijekom braka i kada se 2012. vratila s Kostarike gdje je snimala reality show 'Survivor' dočekale su je promijenjene brave i nije mogla ući u stan. Zbog toga je odlučila kampirati pred ulazom dok je bivši suprug ne pusti unutra.

Za to vrijeme Žnidarić je u medijima dao popis stvari koje je zatekao u stanu i naveo je osam bundi, haljine i brojne seksualne igračke za koje je rekao kako ih Mija nije koristila tijekom njihovog braka. Nakon ove nimalo ugodne epizode par se ipak uspio  nagoditi i Mija je ostavila bivšem stan u Masarykovoj.

Mia Begović o sestri: Što sam starija sve je prisutnija u meni
Mia Begović o sestri: Što sam starija sve je prisutnija u meni

3. Anđa Marić i Primož Dolničar 

Glazbenica Anđa Marić (42) i slovenski fotograf Primož Dolničar (46) brakorazvodnu parnicu počeli su 2009. Razlog razvoda bila je Primoževa afera i to s Anđinom najboljom prijateljicom. Uslijedila je borba za skrbništvo nad njihovim sinom Gašperom i tijekom svakog  ročišta na sudu isplivali su novi podaci o njihovu braku.

Damir Urukalović/PIXSELL

Anđa je gostujući u emisiji Daniele Trbović (56) otkrila kako je njen bivši bio toliko nastran da joj je pustio video snimku seksa njega i Anđine prijateljice s kojom danas ima  sina. Zbog svega kroz što je prolazila Anđi se ozbiljno narušilo zdravlje, ali na kraju je ipak uspjela uspostaviti civiliziran odnos sa bivšim suprugom.

4. Marija i Igor Cvitanović 

Bivši nogometaš Igor Cvitanović (48) i dizajnerica Marija Cvitanović razveli su se 2009. Nakon razvoda vodili su bitku za imovinu te su se na sudu sporili oko ugovora teškog gotovo četvrt milijuna kuna. To je bila svota koju je Cvitanović trebao isplatiti bivšoj i to na osnovu ugovora iz 2014.

Slavko Midžor

5. Iva Todorić i Hrvoje Balent 

Razvod Ive Todorić i Hrvoja Balenta bio je jedan od najpraćenijih razvoda. Balent je 12. travnja ove godine podnio zahtjev za rastavom. Par se vjenčao 2001. godine na  spektakularnom vjenčanju u tadašnjem hotelu Intercontinental. Na raskošnoj svadbi od 300 uzvanika pjevao je i Jasmin Stavros (64). U braku su dobili troje djece: Taru, Ivana i Antu. Prve naznake da u braku postoje trzavice pokazale su se prije dvije godine, kada je Iva na društvenim mrežama promijenila prezime iz Balent u Todorić. 

6. Ana Bučević i Saša Dvornik 

Life Coachica Ana Bučević ove je godine potvrdila kako se razvodi od Saše Dvornika

-  Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam rastavu braka prije nekoliko mjeseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja i koji su za posljedice štetile našoj obitelji. Sve sam napravila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naštetiti. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onome koji pomoć ne traži. I ne preuzima odgovornost za svoje postupke. Toliko znam. Naš razvod je sporazuman, ali njegov ego kao što vidite ponekad luduje i nije ga u stanju kontrolirati - započela je Ana tadašnju objavu na društvenim mrežama kojom je obavijestila pratitelje zbog čega se razvodi. 

Doznala je, tvrdi, kako je njen suprug donosio odluke i izbore bez njenog znanja i tako je štetio obitelji. Ona je, kaže, napravila sve da mu pomogne shvatiti kako su njegove odluke štetne.

- To je čovjek kojeg sam ludo voljela sedam godina i dala mu svoje puno povjerenje i ljubav. Ali ja živim ono što pišem u svojim knjigama. Znam i što ljubav nije. I kada izgubiš u nekoga povjerenje shvatiš da onog najvažnijeg za sretan brak više nema. Prijateljstva. A ja ljubav dišem. I disala sam je svakog trenutka našeg braka - dodala je u objavi.

7. Ivana Paris i Dino Bubičić 

Bivši mister Dino Bubičić (37) i bivša misica Ivana Paris (35) bili su zvijezde prvog hrvatskog reality vjenčanja. Nakon sudjelovanja u 'Farmi', zaljubili su se i vjenčali u Puli 2010., a ove su se godine razveli.

Saša Miljević/Pixsell

Kad se počelo šuškati o njihovom razvodu, Ivana i Dino nisu htjeli komentirati glasine. Kako prenosi Slobodna Dalmacija, nisu im htjeli ni potvrditi, a ni demantirati navode o prekidu.

- Ja sam odavno javni život ostavio iza sebe i nikakva komunikacija s medijima me ne zanima - rekao im je Dino. Ivana i Dino upoznali su se u realityju 'Farma', zaljubili se i vjenčali te postali ponosni roditelji dva sina Leonida i Noela.

Pukla ljubav: Ivana Paris i Dino Bubičić su se odlučili razvesti?
Pukla ljubav: Ivana Paris i Dino Bubičić su se odlučili razvesti?

- Farma mi je odredila cijeli život. Da nisam tamo bila, nikada ne bih upoznala svojeg supruga. Sve mi se nekako izokrenulo nakon te Farme, u pozitivnom smislu - rekla je svojedobno Ivana.

8. Martina i Ante Todorić 

Samozatajni manekenka i poduzetnik upoznali su se kao tinejdžeri u zagrebačkoj II. Gimnaziji koju su oboje pohađali, a i viša naobrazba odvela ih je u istom smjeru pa su oboje diplomirali na Ekonomskom fakultetu. Par se rijetko moglo vidjeti na društvenim događanjima, ali medije su pustili na bajkovito vjenčanje održano pet i pol godina nakon početka veze. Zavjete su izmijenili 9. studenoga 2002. u crkvi Svete Katarine na zagrebačkom Gornjem gradu, nakon čega je uslijedilo slavlje sa 300 prijatelja i Članova obitelji u Kristalnoj dvorani hotela Opera.

Supružnici su o privatnosti rijetko govorili za medije i, za razliku od nekih drugih članova obitelji, nije ih se moglo naći na društvenim mrežama ili vidjeti na crvenim tepisima pa se činilo da uživaju u skladnom i lijepom braku. Ta slika rasplinula se kada se doznalo da je Martina zatražila razvod usred krize koja je zadesila Todoriće i njihove suradnike.

9. Mario Mamić i Monika Kravić

Idiličnim se činio i brak nogometnog menadžera Marija Mamića (36) i voditeljice Monike Kravić (36), koji je počeo jednako spektakularnim vjenčanjem. Par se upoznao 2007., kad su oboje imali 24 godine, a nakon nešto više od godinu dana veze 400 uzvanika slavilo je njihovu ljubav prvo u zagrebačkoj crkvi Svetog Duha, a poslije u hotelu Westin.

Zahtjev za sporazumnom rastavom braka  predali su na zagrebački sud prije dvije godine.

10. Ivana Nobilo i Tony Cetinski 

Zbog bračne krize Ivana Nobilo (42) i Tony Cetinski (49) od početka studenog 2011. živjeli su na dvije adrese. Par je odlučio da je bilo vrijeme da poduzmu sljedeći korak te su 2012. predali papire za rastavu.

Tada su odlučili nastaviti poslovno surađivati i zajedno se brinuti o kćerkici Piji koja je rođena u siječnju 2009. godine. Činilo se da je njihov razvod uistinu prijateljski, sve dok potkraj 2015. nije dobio sudski epilog. Tada je Nobilo protiv Cetinskog podignula kaznenu prijavu zbog nebrige i neispunjavanja obveza uzdržavanja malodobne kćeri te zbog neplaćanja alimentacije.

Igor Kralj/PIXSELL

Iako mu je bila menadžerica, Ivana, kažu njeni prijatelji, nikad nije provjeravala njegove troškove, sve dok je jedan izvod iz 2011. godine s neuobičajeno visokom potrošnjom nije šokirao. Tada je pregledala i prethodne izvatke te shvatila da je njezin suprug od siječnja do studenog 2011. potrošio na kocku 317.853 kune. 

Pjevač je često odlazio u kasina u Zagrebu, Opatiji i Umagu. Najviše je kockao u Zagrebu, gdje je u jednoj noći, 15. lipnja, u dva kasina potrošio 31.500 kuna. U prvoj je prokockao 9500 kuna, a burnu je noć nastavio u drugoj gdje je spiskao 23.000 kuna.

Tony Cetinski: 'Mislio sam da više nikad neću zapjevati'
Tony Cetinski: 'Mislio sam da više nikad neću zapjevati'

U Opatiji je po večeri znao potrošiti po 17.000 kuna. Ivanini prijatelji kažu kako Tony nije znao objasniti zašto to radi. Nakon nekoliko burnih rasprava shvatili su da je njihovu petogodišnjem braku došao kraj.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

16:11

 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije