Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dinamovcu i ženi stiže curica: 'U trudnoći sam dobila 13 kila'

None Foto: Instagram/kolaž 6

Moja pokojna majka dala nam je imena s početnim slovom A. Velika joj je želja bila da to s imenima očuvamo i da sestra nastavi niz. Tako će naša princeza dobiti ime Alexandra, rekla je Anita

Naša beba dolazi uskoro, napisao je na društvenim mrežama nogometaš i igrač Dinama Mario Musa (28). On i supruga Anita (28) sretnu vijest o prinovi podijelili su sa svojim pratiteljima. 

Foto: Instagram

- Nismo planirali trudnoću i došla nam je kao jedno veliko, ali najljepše životno iznenađenje. Kad sam saznala, u meni su se miješali i sreća i suze i nemir, a tako se osjećao i Mario, pune su mu oči emocija bile - otkrila je Anita u intervjuu za časopis Gloriju. Iako je uzbuđena zbog bebe, supruga Dinamovca priznala je da se u trudnoći susrela i s određenim poteškoćama. 

Foto: Instagram

- Smatra se da je trudnoća blaženo stanje koje ženi daruje onaj poseban sjaj, no sada iz iskustva mogu reći da donosi i neka teža razdoblja. Kod mene su to u počecima bile mučnine, a potom sam se borila i s nesanicom jer je beba bila jako aktivna. No, iako neispavana, nisam se zbog toga pretjerano uzrujavala, trudila sam se ostati pozitivna i obavljati sve dnevne obveze te sam se puno kretala. U prva tri mjeseca bila sam samoj sebi smiješna jer sam imala dvije velike trudničke želje: mineralnu vodu koju inače nisam konzumirala i sladoled koji mi se jeo svaki dan - rekla je Anita i priznala da je u trudnoći dobila 13 kilograma. 

DINAMOVCI SLAVILI Zvjezdani svatovi: Mario Musa vjenčao se s djevojkom Anitom

- Nisam se pretjerano pazila, jela sam zdravo, ali i pokoji slatkiš i grickalice, no u primjerenim količinama. Ipak je u ovom trenutku najbitnija beba, tako da nisam bila opterećena kilažom. Kako su kilogrami došli, tako će i otići kada dođe vrijeme za to - rekla je Anita. Ona i Mario otkrili su i to da će postati roditelji djevojčice, a već su se dogovorili i oko imena. 

- Moja pokojna majka je mojim sestrama i meni dala imena s početnim slovom A (Andrea, Anita i Antonela). Velika joj je želja bila da to s imenima očuvamo i da sestra nastavi niz. Tako da je ona sinu dala ime Antonio, a naša će malena princeza dobiti ime Alexandra - rekla je uzbuđena trudnica koja će roditi u privatnom zagrebačkom rodilištu Poliklinike Podobnik. S njom će tijekom porođaja biti i njezin Mario koji je već sve dogovorio s trenerom.

Foto: Instagram

Mladi par vjenčao se u lipnju 2017. na zagrebačkom Jarunu, a među njihovih 150 uzvanika koji su doputovali, ne samo iz cijele Hrvatske, već i iz Izraela, Njemačke, Srbije i BiH, bilo je i mnogih domaćih poznatih lica. Na svadbu su tako došli nogometaši Andrej Kramarić (27) i Domagoj Antolić (28), televizijska voditeljica Tina Katanić (35) i srpska pjevačica Jana Todorović (44).

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Komentari (9)
  • Ja 30 pa nikom ništa 😃

    12. 2. 2019,   14:23
  • Sretno malac

    12. 2. 2019,   18:06
  • Nastavljaju niz sa slovom A..kao u rodovniku,hahahah😂😂😂

    13. 2. 2019,   11:41