Obavijesti

Show

Komentari 11

Dinko Bogdanić provocirao Gopca zbog supruge?

Dinko Bogdanić provocirao Gopca zbog supruge?
3

Deana Gobac članica je Stručnog povjerenstva koje je lani odbilo primiti bivšeg ravnatelja baleta zagrebačkoga HNK u samostalne umjetnike

VIDEO

Idite u Brazil da vidite kako izgleda prava samba, samo je jedna od zajedljivih opaski koje je Dinko Bogdanić prošlu subotu uputio Davoru Gopcu i partnerici Tamari Despot. Nije riječ o dosjetki, nego o, kako doznajemo, Bogdanićevoj netrpeljivosti prema Gopcu i supruzi Deani. Član žirija u “Plesu sa zvijezdama”, doznajemo, nedavno je po drugi put podnio zahtjev Hrvatskoj zajednici samostalnih umjetnika za status samostalnoga koreografa. Prošle godine Stručno povjerenstvo ga je odbilo. U komisiji je sjedila i Gopčeva supruga Deana. Ove će godine isto povjerenstvo, u kojemu opet sjedi Deana, odlučivati o Bogdanićevu statusu. “Deana Gobac je članica Stručnog povjerenstva i mijenja Marka Boldina kad je odsutan”, potvrdili su nam iz Hrvatskog društva profesionalnih baletnih umjetnika.
Deana Gobac danas je koreografkinja, a nekada je bila članica baletnog ansambla HNK. Prije četiri godine, nedugo nakon što je Dinko Bogdanić postao ravnatelj Baleta HNK, Deana je dala otkaz i postala samostalna umjetnica. Navodno je bila nezadovoljna Bogdanićevim načinom rada. Nikad o tome nije željela pričati, a jučer je bila nedostupna za komentar. Njezina bivša kolegica iz ansambla Nikolina Bosnar dobila je spor protiv HNK i Bogdanića zbog vrijeđanja i fizičkog maltretiranja iz 2004.. Prema nepravomoćnoj presudi, HNK joj mora platiti 45.000 kuna.
'BIČEVANJEM SAM TJERAO SVOJE PLESAČE NA RAD'
“Bičevanje! To mi je drago čuti. I ja sam svoje plesače na sličan način tjerao na rad”. Tako je Bogdanić komentirao prilog u emisiji u kojem se Ištvan našalio da Nikolinu Pišek bičem tjera na rad. Tamari i Davoru rekao je da otputuju u Brazil učiti sambu na svoj račun jer vjeruje kako su u showu dosta zaradili da si to sami plate. Ni on jučer nije imao komentar jer je, kaže, na putu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica