Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grubnić 'razvalio' u dvoboju po treći put: Davor i Tina su ispali

None Foto: Instagram 11

U plesnom dvoboju našli su se Marko Grubnić i Ela Vuković te Davor Garić i Tina Walme jer su imali najmanje glasova. Za zadatak parovi su morali otplesati jive...

U petoj epizodi  'Ples sa zvijezdama' preostali natjecatelji odmjerit će snage, a par s najmanje glasova publike napustit će show. Prošle nedjelje to su bili Ecija Ojdanić i Marko Šapina. Večerašnja tema je put oko svijeta, a osam parova 'posjetit' će Francusku, Italiju, Kubu i brojne druge zemlje. 

Plesače večeras ocjenjuje stručni žiri koji se sastoji od baletnog plesača, pedagoga i koreografa Dinka Bogdanića , primabalerine i baletne pedagoginje Almire Osmanović, profesionalnog plesača i trenera hrvatske plesne reprezentacije Nicolasa Quesnoita te profesionalne plesačice Tamare Despot.

Prvi par na pozornici su Ivan Šarić i Paula Jeričević koji plešu slow fox, a svojom izvedbom su posjetili Francusku. Zaručnica Korana Gvozdić glasno je navijala iz publike. 

- Plesao si kao pravi Francuz, kao pravi leptirić - poručila je Paula svojem partneru. 

Foto: Instagram

- Kostimografija, svaka čast. Izgledali ste kao prave lutkice iz Pariza. Samo da si imao ogrlicu s češnjakom oko vrata - našalio se Nicolas te rekao Ivanu da je trebao imati više dizanja u plesnoj točki, tako da je u jednom trenutku podsjećalo na tango. 

- Ivan, mislim da si plesao najlošiji do sada. Slow fox je najteži ples. Falilo je prsti - peta pokreta - komentirao je Dinko, a Tamara je poručila Ivanu kako mu odlično stoje visoke hlače. Paula i Ivan su za svoju izvedbu osvojili 26 bodova. 

Sljedeći su na pozornicu nastupili Davor Garić i Valentina (Tina) Walme koji su nam predstavili tursku verziju sambe. 

- Plesom ste me vrlo očarali. Više sam gledao vas Valentina, nego Davora, ali što ću. Davore, malo mi je tvoja izvedba bila nejasna - komentirao je Dinko. 

Foto: Instagram

 bodova- Ja bi s tobom nešto zaplesala u četiri ujutro u Turskoj kad se zatvara klub - našalila se Tamara te dodala kako su sve Davorove plesne manjkavosti odlično zapakirali. S tim se složila i Almira koja mu je poručila da iz epizode u epizodu napreduje. Davor i Valentina su za svoj ples osvojili 26 bodova. 

Treći par koji je predstavio Italiju su Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić koji su se također okušali u slow foxu. 

Foto: Instagram

- Smatram te gracioznom plesačicom. Očekujem od tebe puno više. Cijelo ste vrijeme vukli petu, a ne prste - izjavila je Tamara. 

- Glazba je toliko veličanstvena, vi stvarno morate bit vrhunski plesači. Želimo više i više - komentirao je Nicolas, a Dinko ih je pohvalio na lijepoj izvedbi.

- Neizmjerno sam sretna što imam Damira za partnera - zahvalila je Josipa partneru. Josipa i Damir su za talijanski slow fox osvojili 29 bodova. 

Damir Kedžo i njegova partnerica Helena Janjušević otputovali su u Sjedinjene Američke Države gdje su izveli jive. 

- Ja nju ne mogu prestati gledati - rekao je Damir svojoj partnerici Heleni. 

- Bilo je vrlo energično i dobro u ritmu. No kikovi su nedovoljno ispruženi i nedovoljno čvrsti. Da si jeo pizzu s malo više salate možda bi sad bilo lakše - našalila se Almira te zaključila kako je njihova koreografija bila energična i dobra. 

Foto: Instagram

- Znate dići atmosferu tu u studiju, to se osjeti. Sve u svemu imate taj kaubojski izgled, a to baš za jive nije dobro - komentirao je Nicolas. 

- Nije mi se piškilo, to je zapravo najveći problem. Helena mi je rekla da moram izgledati kao da mi se piški  - izjavio je Damir koji je za jive s Helenom osvojio 26 bodova. 

Treći par koji je večeras otplesao slow fox su Slavko Sobin i Gabrijela Pilić, no oni su otputovali na Santorini u Grčku. Glumac Sobin čak je na početku i zasvirao violinu. 

Foto: Instagram

- Večeras ste bili uobičajeno jako dobri. Stvarno si multi talent - sviraš, plešeš i glumiš - izjavio je Nicolas te im poručio kako je jako zadovoljan s njima. 

- Jako lijepo sviraš i jako lijepo plešeš - komentirao je Dinko.

- Ovo je bila jedna baš dobra začinjena grčka salata u kojoj sam baš uživala - komentirala je Almira. Par je za sad dobio najveću ocjenu žirija - 35 bodova, a ujedno su pokupili i najviše bodova od publike. 

Sljedeći na pozornici su Sonja Kovač i Gordan Vogleš koji predstavljaju Veliku Britaniju s jiveom. 

Foto: Instagram

- Jive je kondicijski ubojica - komentirala je Sonja, a Tamara joj je poručila da je dobro to napravila. 

- Jako, jako dobro. Budite zadovoljni - nadovezao se Nicolas. Par je osvojio 32 boda. 

Pretposljednji par na pozornicu donio je dašak Kube u strastvenoj rumbi, a to su Marko Grubnić i Ela Vuković. 

Foto: Instagram

- Imao si osmice u bokovima i baš ti ovi latinoamerički plesovi pašu. Sjeli su ti. Imao si dobar odnos s partnericom i vrlo si siguran kao partner - komentirala je Almira. 

- Odličan ti je styling - pohvalio ga je Nicolas, na što je stilist rekao kako su imali malu kriznu situaciju, no uspjeli su spasiti stvari. 

- Bilo je strastveno. Ela izvukla si iz Marka kubansku koncentraciju - rekao je Dinko. Marko i Ela osvojili su 30 bodova. 

Šećer na kraju dolaze Viktorija Đonlić Rađa Marko Mrkić koji su prezentirali cha cha cha na ruski način.

Foto: Instagram

- Prepala sam se da će te ostati u okrutnosti ovih ruskih vojnika. Dobro je da ste malo cugnuli votke - našalila se Almira te priznala kako je uživala u pokretima Viktorije. 

- Uživao sam u nogama. Jako si lijepo prezentirala svoje noge. Nikad nisam plesao ruski cha cha cha. U svakom slučaju, odlično ste to odradili. Sve sam elemente sam prepoznao - komentirao je Nicolas. Par je osvojio 34 boda i time su se približili Slavku i Gabrijeli te zauzeli drugo mjesto. 

U plesnom dvoboju našli su se Marko Grubnić i Ela Vuković te Davor Garić i Valentina Walme jer su imali najmanje glasova publike. Za zadatak parovi su morali otplesati jive. Žiri je jednoglasno odlučio kako dalje idu Marko i Ela. 

- Manje je više - komentirala je Tamara te dodala kako joj se činilo da se radi o uvježbanom plesu. 

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Komentari (47)
  • Sobin najbolji ,najgora mi influencerica ! Grubnicu ples bas ide ,bolje mu je sa plese nego da se bavi modom,dobra mi i Pavicic i Saric ,i Rađa ,a cak i onaj s Nova tv ! Ne znam zast mi ta Kovac nikako ne sjedne ! Zaboravih i Kedu ,on mi je isto ok.

    14. 4. 2019,   22:38
  • Marko super pleše.Budimo realni zaslužuje prolazak.

    14. 4. 2019,   23:45
  • Jako su strogi žiri

    14. 4. 2019,   21:32