Obavijesti

Show

Komentari 48

Dino Bubičić i Modni Mačak otišli zajedno na skijanje...

Dino Bubičić i Modni Mačak otišli zajedno  na skijanje...
4

Između Marka Grubnića i Bubija rodilo se jedno divno prijateljstvo. Čak su zajedno otputovali i na praznike. Grubnić svako jutro depilira cijelo tijelo

VIDEO

Marka Grubnića je modni dizajner Romantico optužio da je gay i da mu je preoteo dečka. Modni Mačak je tvrdio da je to neistina i da je u vezi s manekenkom Anteom Kodžoman. Ubrzo nakon toga se s njom posvađao. Čak se pričalo da postoje fotografije na kojima se ljubi s muškarcem. O Dini Bubičiću, Misteru Hrvatske, pisalo se da je u vezi s oženjenim muškarcem iz Rijeke te da je njegova veza s Vlatkom Pokos bila samo paravan. On je navodno svaki put odbijao seks s njom jer je preumoran. Njih dvojica zajedno su nakon dočeka Nove godine otišli na skijanje u St. Jakob u Austriji. Skupa su odlazili i u zagrebačku teretanu, a šuška se da su se jako zbližili.
- Bolesne su izmišljotine da sam homoseksualac - više puta je rekao Marko.
- Imam gay prijatelje, ali nikad nisam pokazivao interese za isti spol. Nikad nisam bio u vezi s muškarcem - tvrdi Dino.
Na skijanju će im društvo praviti bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić, koja je nedavno prekinula s Azerom Berberom.
- Nisam već nekoliko godina bio na skijanju, ali kad jednom naučiš, nikada ne zaboraviš, kao vožnju biciklom - kazao je za Javno.



VLATKA NE VOLI SEKS U AUTU
Dino Bubičić razgovarao je na T portalu o svom seksualnom životu. Izjavio je da je jako maštovit ljubavnik te da voli seks u autu, koji se njegovoj bivšoj ljubavi Vlatki Pokos nikako nije sviđao. Dino više voli završiti dan seksom nego ga prakticirati ujutro. Seksualni život mu je, kaže, patio jer je on živio u Rijeci, a ona u Zagrebu. Voli eksperimentirati i zanimaju ga nove stvari i spoznaje u seksu.

GRUBNIĆ: SVAKO JUTRO DEPILIRAM CIJELO TIJELO
Marko Grubnić ponosan je na svoje tijelo, pa je pristao fotografirati se gol za naslovnicu Storyja. Njegove fotografije objavili su i neki gay portali, a on je zbog toga bio ponosan.
- To mi može biti samo kompliment - kazao je Modni Mačak i dodao kako, osim vježbom, i na druge načine ulaže u svoje tjelo.
- Depilacija je za mene poput jutarnje higijene. Već godinama depiliram cijelo tijelo i iako je bolno, puno se bolje osjećam nego dlakav - svojedobno je rekao Marko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu