Obavijesti

Show

Komentari 7

Dino Jelusić: Ponosan sam što sam imao priliku raditi s Tarom

Dino Jelusić: Ponosan sam što sam imao priliku raditi s Tarom
4

Jelusić je u emotivnoj poruci na društvenoj mreži, koja je u manje od sat vremena 'skupila' više od tri tisuće lajkova, čestitao i svojim suparnicima, točnije Bojanu i Ashley

VIDEO

Nakon osam tjedana rada i druženja, stigli smo do kraja ove sezone emisije 'Zvijezde pjevaju'. Počašćen sam što sam u svom prvom mentorstvu imao priliku surađivati s predivnom Tarom Thaller te na kraju i pobijediti. Zaista ne znam postoji li itko s kim bi radije dijelio ovaj trenutak, napisao je Dino Jelusić (26) na svom Instagram profilu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Pokretanje videa...

17:21

U osmoj sezoni pobjednici showa 'Zvijezde pjevaju' su Tara Thaller (21) i mentor Dino. U napetoj finalnoj večeri 'borili' su se s Ashley Colburn (32) i Bojanom Jambrošićem (33), a oba para dobili su maksimalne bodove, barem kada je žiri u pitanju. Ipak, srca gledatelja osvojio je najmlađi par - Dino i Tara. 

Jelusić je u emotivnoj poruci na društvenoj mreži, koja je u manje od sat vremena 'skupila' više od tri tisuće lajkova, čestitao i svojim suparnicima, točnije Bojanu i Ashley. 

- Čestitke Bojanu i Ashley, bilo je gusto i napeto, ali smo mi kao finalisti bili toliko neopterećeni i družili smo se kao da smo svi pobjednici, što i jesmo. Hvala svim natjecateljima koji su ovih osam tjedana učinili toliko lakšima i zabavnima. Rekli su nam da će se razviti kompetitivnost, ali kod nas se to nije dogodilo i ostali smo jedna velika vesela družina. Hvala svima u produkciji, našoj kostimografkinji, šminkericama, koreografkinji, bendu i bekvokalima - nastavio je pobjednik osme sezone zabavnog showa 'Zvijezde pjevaju'. 

Ipak, posebne zahvale otišle su ipak njegovoj publici i navijačima. Dino je na kraju dirljive poruke svojim brojnim pratiteljima čestitao Uskrs i dodao da uživaju u reprizi showa.

- Zaslužena pobjeda. Glasala sam sto puta za vas. Toliko ste savršeni i nadam se da ćeš sada snimiti neki album - samo su neki od komentara. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...