Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Direktorica izbora dočekala je Lanu na aerodromu u Veneciji

None Foto: PR fotografije 4

Miss Hrvatske Lana Gržetić s Balija je stigla u pratnji modne agentice Tajane Zaro, a na aerodromu su je, osim direktorice izbora Maje Kuljiš, dočekali otac i sestra

Maja Kuljiš, direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta, u utorak je u ranim jutarnjim satima sjela za volan i krenula put Venecije kako bi dočekala Miss Hrvatske Lanu Gržetić i čestitala joj na sjajnoj prezentaciji na izboru za Miss Svijeta u Indoneziji. Maja nije stigla popiti kavu i pročitati dnevne novine u kojima je Lana izrazila nezadovoljstvo radom Direkcije, no tijekom putovanja je obaviještena o medijskoj prašini koja se u međuvremenu podigla nevjerojatnom brzinom. Vidno iznenađena, Maja je odlučila komentare i izjave ostaviti za kasnije - nakon njezina susreta s Lanom. 

Lana je s Balija stigla u pratnji modne agentice Tajane Zaro, a na aerodromu su je, osim Maje,  dočekali otac i sestra. Ljepša no ikad, preplanula i blistava osmjeha, Lana se najviše razveselila obitelji i svom psu kojeg je udomila prošle zime. Susret s Majom bio je više nego srdačan i obje poručuju da nema nikakvih problema i nesuglasica među njima, a službene izjave dati će u srijedu ujutro nakon što se odmore od putovanja.

Lana: Na izboru za Miss svijeta osjećala sam se kao Pepeljuga

Komentari (10)
  • A s kakvim su je haljinama poslali, u jednoj izgleda ko dobrodržeča 45-togodišnjakinja, a u drugoj ko bizovačka snaša - da se ne uvrijede snaše, to je lijepa nošnja ali ne za ovu prigodu!

    1. 10. 2013,   19:37
  • a morala dočekat kad ih je mala oprala:)))

    1. 10. 2013,   18:49
  • Službene izjave dati čemo nakon usaglašavanja mišljenja (koliko triba platiti za sramotu i šutnju).

    1. 10. 2013,   18:38