Obavijesti

Show

Komentari 0

Discoteque Riva: V.I.P. prostor zakupili bogati šeici iz Dubaija

Discoteque Riva: V.I.P. prostor zakupili bogati šeici iz Dubaija
5

Ljepotu hrvatske obale, grada Splita i atraktivnost glazbenog spektala prepoznala je i krema Dubaija. U V.I.P. prostorima šeici će uživati u dalmatinskim delicijama

VIDEO

Nakon što su najavljene glavne zvijezde ovogodišnje Discotheque Rive,  glavni sponzor Heineken zakupio je jedan od tri predviđena V.I.P. prostora, a ljepotu hrvatske obale, grada Splita i atraktivnost ovog glazbenog spektala prepoznala je i krema Dubaija.

Ove nas godine uz svjetski poznate zvijezde elektronske glazbe Davida Moralesa i Sebastiana Ingrossa na najvećem ljetnom spektaklu pod zvijezdama očekuje najbolji razglas dosad, pozornica na tri etaže, ekskluzivni V.I.P.-ovi, spektakularni laser show, pirotehnički efektičiji će središnji dio ostati  iznenađenje za posjetitelje.

- Iako su kolege i prethodnih godina to obavile jako dobro , sada ćemo imati razglas na svjetskom nivou – pojasnio je Denis Pletikosa u ime tvrtke Mediteran produkcija, odgovorne za zvuk, rasvjetu i najveću pozornicu na otvorenom ovogodišnjeg spektakla na Rivi.

Za dosad neviđeni i nezaboravan laser show zadužena je tvrtka Prolight, ispred koje stoji Hrvoje Šimići koja je dobila prvu nagradu u svijetu na „2011 ILDA Artistic award“, najveće moguće dostignuće, Oscaru svijetu laser showa, za onaj koji su priredili prije dvije godine na nastupu Carl Coxa na Rivi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pred nama je izazov da laser show koji smo pripremili za ovu godinu nadmaši onaj koji smo imali prije dvije godine za nastup Carl Coxa na Discotheque Rivi. Bit će tu ful kolori, upotpunjeni zelenom bojom karakterističnom za Heineken. Želimo što više toga ostaviti iznenađenjem za posjetitelje – dodao je Hrvoje Šimić.

Kako bi Discoteque Riva prikazala Split i Hrvatsku u najboljem svijetlu i gosti uživali u domaćim specijalitetima, u V.I.P. prostorima i bogati šeici imat će priliku uživati u dalmatinskim delicijama koje će samo za njih spravljati Miro Bogdanović, jedan od najpoznatijih kuhara u Dalmaciji koji će također biti osobni kuhar zvijezdama Davidu Moralesu i Sebastianu Ingrossu tijekom njihovog boravka u Splitu.

Nakon održanih konzultacija i uz primljene sugestije, odlučeno je da se After party Discotheque Rive održi u klubu Imperium, u središtu gradske luke, koji plijeni impozantnim interijerom, a svojom funkcionalnom lokacijom najbolje prezentira svu ljepotu grada Splita. Osim toga nalazi se u samoj blizini, 2 minute hoda od Rive.

Za After party će se pobrinuti ekipa DJ-a iz splitske izdavačke kuće Acilectro predvođena rezident DJ-om projekta Discotheque Riva, Pilleom. Jednako tako Discotheque Riva i Acilectro ove nedjelje 22. srpnja na splitskoj Rivi ispred caffe bara Congo I kavane Ćakula poklanjaju nastup specijelnog gosta iz Argentine, Alexis Cabrera, u sklopu prvog promo partyja ususret disko ludnici na Rivi.

Ovogodišnja Discotheque Riva održat će se 10. kolovoza, uz zvijezde Davida Moralesa i Sebastiana Ingrossa, te rezidenta projeta Pillea, nastupaju domaći izvođači Active Line Six, E-Base i Klox.

Redovna cijena ulaznice je 160,00 kn, a od 01. kolovoza  cijena je 220,00 kn. Cijena fan pita je 320,00 kn, dok će cijena V.I.P. ulaznice iznositi 700,00 kn. Ulaznice možete kupiti u sutavu Eventima i Port.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'