Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Divim se sama sebi kako sam uspjela pobijediti opaku bolest'

None Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL 11

Glumica Ankica Dobrić u velikom životnom intervjuu ispričala nam je kako se još uvijek divi sama sebi jer je pobijedila rak dojke. Učvrstila je vjeru u ljubav i prijateljstvo i više se ne grize zbog sitnica.

Kazališna, televizijska i filmska diva Ankica Dobrić (59) u velikom životnom intervjuu za ljetni Express otkrila je kako je nevjerojatno sretna što je napokon dočekala da još jednom zaigra na histrionskom ljetu. Prisjetila se mladosti, prvih uloga, snova o karijeri, brojnih podstanarstva, ali i mukotrpne borbe s teškom bolesti, rakom dojke, koju je ipak naposlijetku uspjela pobijediti. 

dobric | Autor: Privatni arhiv/PIXSELL Foto: Privatni arhiv/PIXSELL - Divim se sama sebi, čudim se kako sam izdržala i uspjela. Sad kad je sve iza mene, kažem si da sam hrabra i jaka. I da sam sve to baš dobro iznijela. Treba voljeti i radovati se sitnim stvarima, a prvenstveno naučiti voljeti sebe. Zahvaliti se na životu, na tome da te ništa ne boli, da se smiješ, imaš prijatelje.... Svi to zaboravljamo, a kad te nešto strefi, onda sve bude drugačije - rekla je Ankica. 

dobric | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Dodala je i kako su teški trenuci koje je proživjela učvrstili njezinu ionako snažnu vjeru u ljubav, prijateljstvo i zajedništvo. Više se, priznala je, ne grize zbog nevažnih stvari i sitnica. Shvatila je da je ljubav pokretač svega i najvažnija emocija. Mnoge žene najviše se dojmila njena rečenica: "Ako ijednoj ženi pomognem izlaskom u javnost, puno sam napravila". 

- I dalje stojim iza toga. Žene mi prilaze, govore o svojim nevoljama. Najljepše od svega mi je bilo kad mi je jedna žena prišla i rekla da je pročitala kako mi je u tom periodu najviše pomogao pas. Pogodio ju je prekid s partnerom, a kad je pročitala intervju, nabavila si je istoga psa. Rekla mi je da imam pravo, da je i njoj pas pomogao - prisjetila se glumica. 

dobric | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Cijeli intervju s glumicom Ankicom Dobrić možete pročitati u ljetnom Expressu koji je u prodaji od 10. srpnja. 

Foto: EXPRESS

 

NESREĆA ŠOKIRALA JAVNOST: Poznata youtuberica poginula u prometnoj nesreći

Komentari (6)
  • Izgleda bolje nego ikad! Sretno!

    15. 7. 2019,   08:15
  • Svaka vam cast i neka vam dobro zdravlje dugo potraje!!! Pozitiva je najvaznija u pobjedi protiv bolesti!!!

    15. 7. 2019,   07:31
  • Crni vrag sve se više širi.

    15. 7. 2019,   09:37