Obavijesti

Show

Komentari 6

'Divim se sama sebi kako sam uspjela pobijediti opaku bolest'

'Divim se sama sebi kako sam uspjela pobijediti opaku bolest'
11

Glumica Ankica Dobrić u velikom životnom intervjuu ispričala nam je kako se još uvijek divi sama sebi jer je pobijedila rak dojke. Učvrstila je vjeru u ljubav i prijateljstvo i više se ne grize zbog sitnica.

VIDEO

Kazališna, televizijska i filmska diva Ankica Dobrić (59) u velikom životnom intervjuu za ljetni Express otkrila je kako je nevjerojatno sretna što je napokon dočekala da još jednom zaigra na histrionskom ljetu. Prisjetila se mladosti, prvih uloga, snova o karijeri, brojnih podstanarstva, ali i mukotrpne borbe s teškom bolesti, rakom dojke, koju je ipak naposlijetku uspjela pobijediti. 

dobric

- Divim se sama sebi, čudim se kako sam izdržala i uspjela. Sad kad je sve iza mene, kažem si da sam hrabra i jaka. I da sam sve to baš dobro iznijela. Treba voljeti i radovati se sitnim stvarima, a prvenstveno naučiti voljeti sebe. Zahvaliti se na životu, na tome da te ništa ne boli, da se smiješ, imaš prijatelje.... Svi to zaboravljamo, a kad te nešto strefi, onda sve bude drugačije - rekla je Ankica. 

dobric

Dodala je i kako su teški trenuci koje je proživjela učvrstili njezinu ionako snažnu vjeru u ljubav, prijateljstvo i zajedništvo. Više se, priznala je, ne grize zbog nevažnih stvari i sitnica. Shvatila je da je ljubav pokretač svega i najvažnija emocija. Mnoge žene najviše se dojmila njena rečenica: "Ako ijednoj ženi pomognem izlaskom u javnost, puno sam napravila". 

Pokretanje videa...

00:10

- I dalje stojim iza toga. Žene mi prilaze, govore o svojim nevoljama. Najljepše od svega mi je bilo kad mi je jedna žena prišla i rekla da je pročitala kako mi je u tom periodu najviše pomogao pas. Pogodio ju je prekid s partnerom, a kad je pročitala intervju, nabavila si je istoga psa. Rekla mi je da imam pravo, da je i njoj pas pomogao - prisjetila se glumica. 

dobric

Cijeli intervju s glumicom Ankicom Dobrić možete pročitati u ljetnom Expressu koji je u prodaji od 10. srpnja. 

 

NESREĆA ŠOKIRALA JAVNOST: Poznata youtuberica poginula u prometnoj nesreći

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor