Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dizajnerica Ivana Popović ne zna tko joj nosi reviju

None Foto: Boris Ščitar/Pixsell 5

Isprva je planirala da joj kolekciju nose balerine jer nije htjela manekenke na pisti. Na kraju su joj reviju nosile i balerine i manekenke bez potpetica

Tko je Monika? pitala se dizajnerica Ivana Popović. Nije imala pojma tko je Monika Bukovac iz 'Big Brothera', koja joj je nosila reviju na Dreft Fashion Weeku u zagrebačkom Boćarskom domu. Dizajnerica kaže da joj manekenke biraju prijatelji. Ivana je predstavila kolekciju od svile i čipke. Reviju joj je otvorila prijateljica koja je recitirala rusku poeziju. Isprva je planirala da joj kolekciju nose balerine jer nije htjela imati manekenke na pisti. Naposlijetku su joj reviju nosile i balerine i manekenke, no “profesionalkama” je skinula štikle i obula ih u baletne papučice. Reviju joj je trebala nositi i kći Luna (12).
- Nije je nosila jer joj se nije dalo. Ostala je u backstageu - kaže Ivana. Najavljivala je i da će prikazati šešire koje je danima pekla kod kuće u pećnici.
- Ostali su mi kod kuće. Zaboravila sam ih ponijeti. To je normalno za nas u svijetu mode, sva ta zbrka - kaže dizajnerica. Revijom je zadovoljna, a čim je završila, pobjegla je kući jer ne voli gužvu. Nagrade mladim modnim kreativcima dodijelio je dizajner Lady GaGe, Marko Mitanovski.

Komentari (2)
  • ne zna ona ni tko joj glavu nosi a kamoli tko joj revije nosi

    11. 6. 2010,   20:27
  • a ko je Monika Bukovac? po čemu je toliko bitna da je svi moraju znati??

    11. 6. 2010,   20:27