Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Dizajniram noćne lampe, a o braku i djeci ni ne razmišljam'

None Foto: Petar Glebov/Pixsell 3

POVRATAK NA PISTU Ivana Ergić zbog dečka, koji je bio u zatvoru zbog prodaje kokaina, bila je na rubu anoreksije i povukla se iz javnosti. Sada je poduzetnica

Poluduge sjajne kose i s oblinama Miss Hrvatske 2006. izašla je na pistu Dreft Fashion Weeka u zagrebačkom Hypo centru. Bivša kolegica Anita Dujić, koja je sjedila u prvom redu, oduševljeno ju je komentirala s Ivom Šulentić.

Vodička manekenka (25) povukla se iz javnosti nakon što joj je dečko Marin Cvitan (32) 2008. završio u zatvoru zbog preprodaje kokaina. Ivana je drastično izgubila na težini pa je nosila konfekcijski broj 34. Kad su se zaljubili, bivši vaterpolist, koji je radio kao redar u vodičkom klubu, bio je u braku. Dok je bio u zatvoru, vratio se supruzi i ostavio Ivanu, koja je pala u depresiju i izgubila apetit. Manekenka se vratila obitelji u Vodice, a u Zagreb je putovala samo zbog obaveza na fakultetu. U međuvremenu obnovila je vezu s Cvitanom, koji je izašao iz zatvora. Studentica veleučilišta VERN’ uskoro će postati apsolventica.

- Počela sam se baviti dizajniranjem lampi. Na tu ideju sam došla kad sam s prijateljicom razmišljala o originalnom rođendanskom daru. Napravile smo lampu s fotografijama iz djetinjstva - kaže Ivana. Želja joj je pokrenuti biznis s lampama koje bi prodavala za 600 kuna. O braku i djeci ne razmišlja. Sretna je u vezi. 

Komentari (40)
  • Kak su svi Hrvati talentirani , svaki " selebriti" koji ne zna kaj bi sa sobom postane dizajner. Odmah u novine , dok školovani umjetnici smišljaju načine da se za njih dozna. Dajte već je tih selebova previše , dajte malo o mladim ljudima koji su to zaslužili školovanjem i radom. Ja mislim da mogu nekoga operirati , ja sam kirurg.ha ha ha

    25. 11. 2012,   12:31
  • nije ni čudo što ju je ostavio. u zatvoru može imati bračne posjete samo s legalnim bračnim partnerom. i ona mu se onda vrati...pff..

    25. 11. 2012,   11:12
  • A koja si pak ti?

    25. 11. 2012,   11:22