Obavijesti

Show

Komentari 0

Dj akademija kreće s novom školskom godinom

Dj akademija kreće s novom školskom godinom
7

Prijavi se u najbolju hrvatsku dj akademiju i uz renomirane predavače i vrhunsku opremu uroni u potpuno novi svijet glazbe

VIDEO

Ove jeseni, 04.11. 2017. s nastavom kreće 21. generacija Dj Akademije.

Prva je to hrvatska Dj škola pokrenuta 2005. koja je do sada obrazovala više od 600 polaznika u 20 generacija. Jedina je takva institucija u ovome dijelu Europe koja okuplja renomirane predavače za golemim iskustvom rada u klubovima i medijima poput Damira Ludviga (Astralis), Matije Lovreca (TV Automagazin), Ivana Pavlinića (Zabavni radio), Tomislava Svibena (deejay.hr) i Slavina Balena (Radio 101).

Direktor i pokretač cijelog projekta je Josip Ćurković, dugodišnji Dj, voditelj i glazbeni urednik koji je veći dio svoje karijere proveo i na Otvorenom radiju, a pokrenuo je između ostalog i portal www.deejay.hr te Radio i Televiziju Deejay.

Dj Akademija djeluje i humanitarno pa se tako krozu školu nesebično pruža mogučnost upisa i pohađanja i djeci hrvatskih branitelja, osobama s invaliditetom i posebnim potrebama kao i onima slabijeg imovinskog i materijalnog stanja.

Nastava traje 2 mjeseca i odvija se subotom poslijepodne, od 13 do 18 sati a program podržavaju ured za kulturu grada Zagreba te Hrvatska glazbena unija.

Najveća prednost sustava leži u činjenici da i nakon završene nastave polaznici i dalje imaju promocije kroz nastupe u klubovima, ljetne turneje, predstvljanje u medijima i praktičnu nastavu na Radiju Deejay i Televiziiji Deejay koji su podrška cijelo prije, za vrijeme i nakon završetka Dj Akademije. Tu je i bookinga gencija kao i izdavačka kuća gdje se oni koje se odluče baviti i produkcijom mogu dodatno prezentirati i objaviti svoja izdanja.

Cilj je potaknuti i afirmirati mlade zaljubljenike u glazbu na dodatni sadržaj i prenijeti im dio glazbene kulture.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći ovdje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac