Obavijesti

Show

Komentari 30

Dječaci: Propali smo zbog naše 'Firme', pa nema više repanja

Dječaci: Propali smo zbog naše 'Firme', pa  nema više repanja
6

'DJEČACI NA LOVRINCU' Popularni Dječaci izdali su svoju osmrtnicu i pozvali na posljednji koncert. Razočarao ih je, kažu, neuspjeh albuma

VIDEO

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče... Više na: https://nestali.24sata.hr/

Na Lovrincu, tu je disko. Svi smo mrtvi, umrli smo. Stihovi su to po kojima su splitski Dječaci stekli gomilu obožavatelja. Nažalost, nakon 15-ak godina rada i sam se bend našao na Lovrincu.

Dječaci su jučer svoje obožavatelje pozvali na posljednji koncert. U zagrebačkom Saxu 22. rujna Vojko V., Ivo Sivo i Zoni, zadnji put zajedno, nastupit će pred samo tristotinjak obožavatelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nismo planirali imati posljednji koncert. Zvali su nas iz Saxa pa smo pristali - kaže Vojko Vrućina. Objašnjava kako već tri godine s kolegama iz benda nije napravio nikakav hit, pa ga donekle i čudi što su fanovi smatrali da Dječaci još postoje. Već više od godinu dana Vojko ima solo karijeru, koja mu zaista dobro ide.

- Nema smisla da više održavamo iluziju da nešto radimo kad nam ne ide. Vojko je bio odgovoran za 85% naše produkcije, a nakon ‘Firme’ više nije radio pjesme s nama - priča nam Zoni. Dječaci su, naime, 2015. izdali svoj posljednji album, a ‘Firma’, kako su ga nazvali, nije im ispunila očekivanja.

- U tri godine nakon albuma nismo uspjeli napraviti zajedničku pjesmu. Vojko nam je rekao da radimo pjesme pa će nam se pridružiti ako mu se svide. On se jako trudio oko ‘Firme’ i onda se razočarao - ispričao nam je Zoni. U Sax, kaže, neće zvati rođake i prijatelje kako bi bilo više mjesta za obožavatelje.

- Nikad ni nisam zvao rođake na koncert. Majka mi je bila samo na jednom - kaže Zoni, koji trenutno također radi na solo karijeri. Kroz mjesec dana planira objaviti svoj solo album. Ivo Sivo je jedini koji ne razmišlja o solo karijeri.

- Predepresivna sam i precrna osoba pa ne želim pilat ljude svojim pesimizmom - tvrdi popularni reper. Dodaje da nema posebnog razloga zašto Dječaci više ne nastupaju zajedno.

 

VIDI OVO: 10 slučajeva u kojima je Meghan Markle kopirala stil princeze Diane.

- Teško je spojiti tri različita autora, a još teže održavati da ostanu zajedno - objašnjava Ivo Sivo, koji sad po nekoliko mjeseci radi razne poslove dok ne pronađe nešto što mu odgovara. Dječaci su zajedno nastupali otkad je Zoni iz Zagreba došao na studij u Split.

- Dok su svi reperi imali macho imena, mi smo se nazvali Dječacima jer je bilo najgluplje - ispričao je Ivo Sivo. 

Dječaci su očito odrasli, ali njihova ćemo se 'djetinjstva' sjećati po 'Punjenim paprikama', 'Mirisu', 'Mekom sranju' i, naravno, 'Bilim starkama'.

VIDI OVO: 15 najskupljih zaručničkih prstenova slavnih.

VIDI OVO! Koji je duži? Što vaši prsti govore o vama. 

---> https://nestali.24sata.hr/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'
DRAMA U 'BRAKU NA PRVU'

Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'

Danijela i Alan od stručnjaka iz showa 'Brak na prvu' dobili su zadatak poredati životne vrijednosti te su se zbog toga posvađali