Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojka (26) Joška Lokasa na 'treningu' sa sinom Mehunke...

None Foto: Instagram/Promo 27

Jelena i producent Joško Lokas (46) u vezi od kolovoza 2016. Prije nekoliko dana Jelena se pohvalila fotografijom na kojoj par uživa u Starigradu

Bivša Miss turizma Jelena Katarina Kapa (26) i novopečena glumica u dramskoj seriji 'Nestali' snimila je modnu kampanju za modni brand Duchess. Sportsku kolekciju snimila je s Dinom Mehunom, sinom poduzetnice Snježane Mehun koji je, kako kaže, mamu inspirirao za sportsku liniju budući da je između ostaloga i fitness trener.

Foto: Promo

Jelena i producent Joško Lokas (46) u vezi od kolovoza 2016. Lokas iza sebe ima propali brak s Ivanom Silom s kojom ima sinove NouTomu i Jakova. Od Ivane se razveo 2009., a četiri godine nakon je rekao sudbonosno 'da' Nataši Janjić (37). I ta je je romansa završila, a voditelj je svojedobno rekao da od razvoda s Natašom nije u nikakvom kontaktu. 

Foto: Instagram

Prije nekoliko dana Jelena se pohvalila fotografijom na kojoj par uživa u Starigradu. Spremno je pozirala u bež kupaćem kostimu koji je ukrašen crnom čipkom i u prvi plan istaknula svoje duge noge koje je Joško prigrlio. Voditelj je na sebi imao bijelu majicu i crne kupaće gaće. 

 Mi - kratko je napisala Jelena u opisu fotografije i dodala nekoliko heštegova: 'Drž, ne daj', 'Ljetna vibra upravo ovdje u tvojim rukama', a obožavatelji su ih 'počastili' s komplimentima kako su zgodan par.

Foto: Instagram

Komentari (22)
  • Jutros krenuo motorom iz Istre za München Vruće da popizdiš,u Austriji sve hladnije .Složi kiša poslije Rosenheim .Smrzo sam se .Moja vijest je puno interesantnija iako se samo mene tiče .nego ovaj članak kojeg se od muke ne može čitati

    1. 7. 2019,   17:44
  • Koga boli k....????

    1. 7. 2019,   16:49
  • Da mi je znati kome ovo dvoje može prodati ove trenirke 🙄

    1. 7. 2019,   17:33