Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Djevojka s vodom' dobila novi posao: Reklamira pseću hranu

None Foto: 8

Mlada Kanađanka dobila je i ulogu u sapunici 'The Bold And The Beautiful' s čijom se glumačkom postavom fotografirala, a fotografiju odmah objavila na društvenim mrežama...

Hostesi s vodom sa Zlatnih globusa nametljivost se isplatila jer je zahvaljujući tome sad dobila novi posao. Kanadska manekenka Kelleth Cuthbert (31) ukrala je svu pažnju na 76. dodjeli kipića na Beverly Hillsu i tako postala glavni hit na društvenim mrežama.

Naime, bila je prisutna na fotografijama gotovo svih holivudskih zvijezda koje su stigle na ceremoniju, pa nije dugo trebalo da je mnogi optuže za namjernu samopromociju. Među njima je bila i američka glumica Jamie Lee Curtis (60).

- Očito je da ovaj kut fotografije pokazuje kako sam se odmaknula. Namjerno sam to napravila kako bih izbjegla očigledne promocije jer ja nikome ne mislim raditi reklamu. Sponzori događaja moraju tražiti dozvole od ljudi prije nego što se pokušaju fotografirati s njima - rekla je glumica koja je očigledno pokušala izbjeći djevojku s vodom.

Kelleth je nakon dodjele dobila više od sto tisuća novih obožavatelja na Instagramu, ali i mnogo unosnih poslovnih ponuda, baš kao što su to mnogi i pretpostavljali. Nedavno je snimila reklamu za jedan brend pseće hrane, a novim angažmanom pohvalila se pratiteljima na Instagramu.

Osim toga, Kanađanka je dobila i ulogu u sapunici 'The Bold And The Beautiful' s čijom se glumačkom postavom fotografirala, a fotografiju objavila na društvenim mrežama.

Još se uvijek točno ne zna koja joj je uloga pripala te hoće li se pojaviti u više epizoda ili samo jednoj. 

Komentari (10)
  • pazte sto kazem... nece dugo proci kad evo naslovam..ovaj me silovo, onaj me silovo...

    23. 1. 2019,   00:21
  • dobila ulogu, pa jel uopće zna glumit, išla u školu za to? pojavi se u tuđem kadru sa nekakvom vodom i odmah ponude na sve strane samo zbog toga..............pa koje gluposti jbt.

    22. 1. 2019,   23:23
  • Zna se zasto je dobila posao i zna se kako ce se oduziti i zna se da ce se za 20 god "sjetit" da je "napastvovana". Sve se zna.

    22. 1. 2019,   23:27