Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojke napustile vilu showa: Goran je manipulator i taktičar

None Foto: RTL.hr 11

Napeto iščekivanje željenog cvijeta završilo je sretno za 12 djevojaka, a natjecanje je završilo za Vahdelu, Radu i Ivanu K. Gabrijela je ostala zahvaljujući drami

Druga ceremonija ruža počela je u svečanom tonu, djevojke su u elegantnim izdanjima iščekivale dolazak Gospodina Savršenog na cocktail party.

- Večer je počela savršeno - rekla je Ivana K., a tako su se osjećale i ostale djevojke iako su znale da neke neće ostati u kući, no Antonija im je dala mudar savjet da bi se trebale malo potruditi oko toga.

Foto: RTL.hr

Došao je Goran i zdravicom otvorio party, a djevojke su ubrzo počele s 'ispitivanjem' uz objašnjenje da ih sve zanima jer se premalo druže s njim.

- Misliš li da stvarno u ovoj emisiji možeš pronaći ljubav? - bila je znatiželjna Nandi, a Goran ju je oraspoložio odgovorom kako mu je to namjera.

- Cure imaju sto pitanja! - rekao je Goran i 'pobjegao' s Marijom.

GOSPODIN SAVRŠENI Hana se pokazala bez šminke u inat 'hejterima s kompleksima'

- Baš je duhovit i zabavan - rekla je boksačica, a cure je zanimalo hoće li Marija dobiti odmah ružu te koja bi djevojka trebala prekinuti taj razgovor. Nandi je odlučila otići po njih.

- Ovo je borba za pojas - rekla je Marija, a Nandi odgovorila: „Ovo je borba za muškarca“ i povela ih sa sobom na terasu.

Foto: RTL.hr

Red je došao i na Gabrijelu da se malo osami s Goranom, a djevojke su komentirale kako ona humorom skriva prave osjećaje.

- Puno znači ako se možemo šaliti zajedno - rekao joj je Goran, a Gabrijela je željela znati jesu li njegovi komplimenti samo taktika.

- Ti svaku djevojku tako gledaš, kao da ne trepćeš - rekla je i nastavila: „Jesi li već poljubio neku u usta?“

GOSPODIN SAVRŠENI Seksi Bondove djevojke: Nose li Hana i 'BB' Anezi donje rublje?

Goran je bio malo začuđen takvom reakcijom, no Gabrijela mu se opravdavala da nije ljubomorna na druge djevojke.

- Nisam znala da ću dobiti singl date i najela sam se luka - sramežljivo mu je naposljetku priznala, a Goranu je to bilo baš simpatično i dobila je poljubac u obraz, a poslije je i ona njemu udijelila jedan.

Foto: RTL.hr

Sljedeća djevojka kojoj se Goran posvetio bila je Ivana K. s kojom se zapričao o godinama, majčinstvu, poslu, a ona je zaključila da bi s Goranom mogla ostvariti samo prijateljski odnos. No Mirni se učinilo da taj razgovor predugo traje i gađala ih je ružom.

- Baš smo ozbiljno razgovarali i htio sam više saznati o Ivani K. - rekao je Goran kojem se to nije baš svidjelo.

Foto: RTL.hr

U to se vrijeme u vili zahuktavala rasprava.

- Ja nisam kao Hana, kao Ana, ja vam kažem iskreno. Imam osjećaj da to sa svakom curom radi. Valjda ima taktiku, on je manipulator. Gleda me kao da će me pojesti - govorila je Gabrijela, a ostale su ga cure branile govoreći da je Goran više koketa nego ženskar i da ne mogu očekivati da neće ljubiti s više djevojaka.

- Nije to tako intimna stvar - rekla je Daisy i napomenula da je važno da ne prevari onu koju odabere a da ovo prije nije važno.

No kad je Goran došao do njih djevojke su prebacile Gabrijeli da priča jedno, a radi drugo, što je nju jako razljutilo pa je napustila prostoriju.

- Puknuo mi je film jer nisu shvatile da se šalim - rekla je.

Foto: RTL.hr

Ana R. otišla je popričati s Goranom, a Gabrijela je nastavila:

- Ispada da ja o tom čovjeku najgore riječi govorim, a onda sjedim blizu njega - objašnjavala je djevojkama vidno uzrujana.

Mirna ju je odvela sa strane kako bi je smirila, ne znajući da sve slušaju i Ana R. Uvidjevši da ta rasprava nikamo ne vodi, Goran je prišao djevojkama i smirio Gabrijelu. Došla je i Vahdela kako bi se ispričala i da bi konačno riješili taj nesporazum.

- Jesi li ti ovdje zbog djevojka ili mene? - želio je znati Goran i odmah nasmijao Gabrijelu. „Ne mijenjaj se, ostani takva kakva jesi“, ohrabrio ju je na kraju.

Foto: RTL.hr

Nedugo potom zabavu je prekinula Antonija najavivši ceremoniju ruža. Napeto iščekivanje željenog cvijeta završilo je sretno za 12 djevojaka, a natjecanje je završilo za Vahdelu, Radu i Ivanu K.

Kako će se dalje razvijati situacija u vili, hoće li prevladati svađe ili harmoničan odnos među djevojkama te s koju će sljedeću djevojku pozvati na romantično druženje, gledatelji će doznati od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u u showu 'Gospodin Savršeni'.

Foto: RTL.hr

Komentari (102)
  • Upravo sam se išamarao jer sam se uhvatio da čitam ovo.. Konj

    26. 11. 2018,   22:51
  • Drage moje, da li se sramotite ovdje zbog novaca, ili 5 minuta slave? Što god da je, nije vrijedno toga.

    26. 11. 2018,   22:51
  • Meni se čini da Gabrijela baš i nije svoja

    26. 11. 2018,   22:37