Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojke raspravljale kakav je Goran, a tri će napustiti kuću

None Foto: RTL 3

Prošlog tjedna, ružu Gospodina Savršenog nisu dobile Ana Tomičić, Karla Krneta, Vesna Stanić i Klavdija Kolar te su već prvu večer napustile show i propustile priliku pobliže upoznati Gorana

Večer je počela u svečanom tonu - zdravicom Gospodina Savršenog i zanimljivim razgovorima s kandidatkinjama, koje su bile raspoložene iako su znale da će na kraju večeri neke otići kući.

Ipak, pokazalo se da baš i nije sve tako opušteno jer se Gabrijela pobrinula da 'tema partyja' budu rasprave o tome kakav je zapravo Goran, tko priča jedno, a radi nešto sasvim drugo te je li prerano za takve ljubomorne ispade.

Foto: RTL

Kako će se dalje razvijati situacija u vili, hoće li prevladati svađe ili harmoničan odnos među djevojkama te koju će sljedeću djevojku Goran pozvati na romantično druženje, gledatelji će doznati od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u u showu 'Gospodin Savršeni'.

Prošlog tjedna, ružu Gospodina Savršenog nisu dobile Ana Tomičić, Karla Krneta, Vesna Stanić i Klavdija Kolar te su već prvu večer napustile show i propustile priliku pobliže upoznati Gorana. 

Foto: RTL.hr

Komentari (1)
  • Pijetao i hrpa kokica

    26. 11. 2018,   20:17