Obavijesti

Show

Komentari 0

Dlakavo je in: Održana brkata i bradata premijera za gospodu

Dlakavo je in: Održana brkata i bradata premijera za gospodu
11

Mnogi misle da je jedna od bitnih stvari koja čini razliku između dječaka i muškaraca posjedovanje, odnosno neposjedovanje brade. A jasno, uz bradu gotovo obavezno dolazi i piće

VIDEO

Sinoć je u Kaptol Boutique Cinema bila prva brkata i bradata premijera za gospodu s filmom 'Teška vremena u motelu El Royale'.

Na premijeri novog remek djela Drewa Goddarda muškarci su se oduševili novim konceptom u boutique kinu gdje su mogli uživati u craft pivu The Garden Breweryja, a brijačnica Gospon Fulir tom ih je prigodom uredila za izlazak i to u WOW baru kina. Osim filma i piva, kući su otišli s furioznim romanom Brži od smrti Josha Bazella, u izdanju Frakture. Ovaj jedinstveni filmski događaj nisu propustili ni popularni hrvatski influenceri: Marko Vuletić, Ivan Magla i Lucijano Bajić. Premijera je, iako za gospodu, privukla i dame koje ne vole chicklit filmove i znaju uživati u dobrom craftu.

'Teška vremena u motelu El Royale' s Chrisom Hemsworthom, oskarovcem Jeffom Bridgesom, Dakotom Johnson i dobitnikom nagrade Emmy, Jonom Hammom u glavnim ulogama, film je koji govori o sedmero različitih, ali jednako izgubljenih duša koje dolaze u El Royale, nekoć slavno odmaralište koji je od tada došlo na loš glas, baš poput njegovih gostiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Nebo se zapalilo: Kada je rat okončao, samo roboti su ostali
Nebo se zapalilo: Kada je rat okončao, samo roboti su ostali

Smješten na granici između Kalifornije i Nevade, El Royale nudi toplinu i sunce na zapadu te nadu i mogućnost na istoku. Za ovo okupljalište slavnih osoba i političara završila su dobra vremena. U predvorje motela u kojem je sjaj izblijedio, a smijeh utihnuo, stižu Otac Daniel Flynn, soul pjevačica, trgovački putnik, hippie djevojka i njezina sestra, menadžer i tajanstveni Billy Lee (Chris Hemsworth).

Četiri gosta, jedan neobičan domaćin i još dva lika. Uz brojne obrate i tajne, u motelu El Royale teška vremena tek počinju. Tijekom jedne sudbonosne noći, svatko će imati posljednji priliku na iskupljenje, prije nego sve ode u pakao.

'Teška vremena u motelu El Royale' u distribuciji Blitza možete pogledati već danas, a svoje kinoulaznice možete kupiti na blagajnama kina ili na online stranicama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode