Obavijesti

Show

Komentari 0

Dvodnevna disko manija će uskoro zahvatiti splitsku rivu

Dvodnevna disko manija će uskoro zahvatiti splitsku rivu
3

Kao uvod u party 10. kolovoza na ljetnoj pozornici splitske Rive, Discotheque Riva i Totalni FM 9. kolovoza Splićanima i svim gostima poklanjaju 'Super Disco.fm Night'

VIDEO

Pripremite se za povratak u glamuroznu prošlost i potpuni doživljaj magične disco - ere. Kroz retrospektivu disco priče, od kraja 60-tih, kroz 70-te i 80-te vodit će vas DJ Lucca Montecchi, jedan od onih čiji nastupi već godinama pune klubove diljem zemlje i koji i sam kaže 'Volim svoj posao i radit ću ga sve dok mi stvara zadovoljstvo'.

Montecchi će vas voditi kroz erotične pjesme poput "Love To Love You Baby" od Donne Summer, hitove za koje su zaslužni nezaboravni ABBA i Boney M, podsjetit će vas na Grace Jones, Gloriu Gaynor, Patty Labelle, Thelmu Houston i mnoge druge koji su tijekom trajanja disco groznice nastupali pod svjetlucavom disco-kuglom pozornice sad već legendarnih klubova poput Studia 54.

Program počinje u 19h traje do 01h. S obzirom da je nekoć disco glazba nametala modni stil, odnosno disco stil nikada nije mogao biti dnevni "đir", već je dolazio do izražaja navečer, uz dobru atmosferu i blještavilo koje vam spremaju Discotheque Riva i Totalni FM, proživite i vi u svakom smislu Groznicu večeri 9. kolovoza! Pronađite jaknicu od satena koja reflektira svjetlost, naočale, šešire, rastezljive šarene hlače od lycre, šljokaste topiće, perike i ludo se zabavite na besplatnom Super Disco.fm Night-u!

Već sutradan čeka vas nezaboravni glazbeni doživljaj uz internacionalnu megazvijezdu Sebastiana Ingrossa, člana grupe 'Swedish House Mafia' i majstora house glazbe Davida Moralesa, te domaće izvođače; Pille kao rezident projekta, Active Line Six, E-Base, Klox. Ludnica na splitskoj Rivi započinje od 19h i traje do 04h.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon završetka spektakla na Rivi, započinje after party u Imperiumu, jednom od klubova s najljepšim interijerom na Jadranu, koji se može pohvaliti i nezaboravnim pogledom na Rivu i Palaču.

Redovita cijena ulaznice je 160,00kn, a od 1. kolovoza cijena je 220,00kn. Cijena fan pita je 320,00kn, dok cijena V.I.P. ulaznice iznosi 700,00kn. Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima i Port.hr, a V.I.P. ulaznice u agenciji Smokvina.hr.

Pratite novosti i iznenađenja ovogodišnje Discottheque Rive na službenoj Facebook stranici www.discothequeriva.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'