Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dobit ćemo rat: Ogromni roboti osigurat će sigurnu pobjedu

None Foto: Twitter/Screenshot 5

Jedina stvar koja je stala na bedem obrane su oni. Jedini koji se mogu boriti protiv apokalipse. Jedini koji mogu napraviti razliku. Zemlja se neće predati bez bitke

U prethodnom članku smo se požalili kako su dosadašnji materijali o 'Pacific Rim: Uprising' relativno slabi. Posebice nam je nejasno bilo kako to da nemamo još niti foršpan, uzevši u obzir da se radi o filmu koji udaljen od svoje objave samo šest mjeseci.

No sve se promijenilo ovog vikenda kada nas je studio Legendary razveselio svojim prvim foršpanom za film. Kao i u prvom filmu, i ovaj put pratimo dvojicu pilota (John Boyega i Scott Eastwood) kako se u kolosalnom robotu (Jaegeru) bore protiv divovskih vanzemaljskih čudovišta (Kaijua) koji su naumili uništiti Zemlju.

Foto: Facebook/Screenshot

Iako su nam očekivanja bila kako ćemo dobiti nešto već viđeno, moramo priznati kako je prvi foršpan ipak uspio promijeniti naše mišljenje. Suluda akcija iz prethodnog dijela je u stvari postala luđa, čudovišta bizarnija, a pred nama više nije samo jedan Jaeger, već cijela 'flotila' gigantskih strojeva. Uz to, moramo napomenuti kako je korištenje odlične pjesme Tupaca Shakura jedan od rijetkih slučajeva kada je neka rap pjesma dobro uklopljena u foršpan. Nadajmo se kako će slična muzika biti i u filmu.

Pogledajte prvi doslovno nevjerojatan foršpan

U glavnim ulogama su John Boyega i starog Eastwooda sin, Scott Eastwood. Njima se pridružuju Cailee Spaeny i Jing Tian dok ekipa iz prvog dijela, Rinko Kikuchi, Charlie Day i Burn Gorman svi repriziraju svoje uloge. Režira Steven S. DeKnight po scenariju Derricka Connollyja.

'Pacific Rim: Uprising' bi se u kinima, u 3D verziji, trebao pojaviti za samo pet mjeseci, krajem veljače 2018. godine.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!