Obavijesti

Show

Komentari 49

Dobro da nitko nije poginuo: U 'Survivoru' ga je ugrizao piton

Dobro da nitko nije poginuo: U 'Survivoru' ga je ugrizao piton
5

Voditelj ovogodišnjeg 'Survivora' u Kostariki otkrio je za srpski Puls da su tijekom snimanja showa jedva uspjeli spasiti čovjeka iz produkcije kojeg je ugrizao piton

VIDEO

Andrija Milošević, koji uz Marijanu Batinić vodi ovogodišnji 'Survivor' u Kostariki, otkrio je za srpski Press da su tijekom snimanja showa jedva uspjeli spasiti jednog kolegu od ugriza pitona. 

- Jednog čovjeka iz produkcije ugrizao je piton! Jedva smo ga spasili. Nezgodno je što je u Kostariki velika vlažnost zraka i rane veoma sporo zarastaju. Rizično je čak i kada ste u japankama, jer ako vas nažuljaju, od te male ranice se može stvoriti ozbiljna infekcija - otkrio je glumac koji je tijekom snimanja prošle sezone showa umalo pao iz helikoptera.

Iako ovaj put nije skoro poginuo, ističe da mu je ovo najteži 'Survivor' koji je snimao.

- Mi smo tek četvrta zemlja, od njih 50 u kojima se prikazuje Survivor, koja je snimala reality u Kostariki, što je jako teško u organizacijskom smislu. Iako je riječ o divnoj zemlji, u njoj žive neke od najotrovnijih životinja koje nismo mogli izbjeći - otkrio je voditelj koji je tijekom boravka u divljini izgubio 13 kilograma.

Komentirao je tvrdnje nekih sudionika iz prethodnih sezona showa koji su rekli da novi 'Survivor' zbog svađa i izbora natjecatelja nalikuje na show 'Farma'. 

- Kada se reality snima iz četiri helikoptera i s 50 kamera, svakako ne može nalikovati na 'Farmu'. A što se svađa tiče, pogledajte američku verziju 'Survivora' i shvatit ćete što su pravi sukobi. A i naša 'Farma' je mala maca za američku - rekao je Andrija.

Komentirao je i pitanje je li istina da su producenti od ovogodišnjih natjecateljica, koje su često u toplesu, tražili da se odjenu.

- Zajedničkim snagama se došlo do toga. Opustile su se na početku kada su svi bili sretni, zadovoljni i siti. A kada ste gladni i mršavi, onda na snagu stupa koncept 'Survivora' - kako preživjeti. Svaki serijal se razlikuje u tri stvari, što se tiče lokacije, teme i natjecatelja. Mislim da su ovaj put natjecatelji učinili ovaj show posebnim - zaključio je voditelj koji je boravak u Kostariki iskoristio da posjeti Kubu zbog čega su ga, kako kaže, mediji povezali s jednom Kubankom.

Dodaje da je već dugo u vezi i da je navikao da ga se povezuje s raznim ženama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao