Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dobro da nitko nije poginuo: U 'Survivoru' ga je ugrizao piton

None Foto: Puls.rs 5

Voditelj ovogodišnjeg 'Survivora' u Kostariki otkrio je za srpski Puls da su tijekom snimanja showa jedva uspjeli spasiti čovjeka iz produkcije kojeg je ugrizao piton

Andrija Milošević, koji uz Marijanu Batinić vodi ovogodišnji 'Survivor' u Kostariki, otkrio je za srpski Press da su tijekom snimanja showa jedva uspjeli spasiti jednog kolegu od ugriza pitona. 

- Jednog čovjeka iz produkcije ugrizao je piton! Jedva smo ga spasili. Nezgodno je što je u Kostariki velika vlažnost zraka i rane veoma sporo zarastaju. Rizično je čak i kada ste u japankama, jer ako vas nažuljaju, od te male ranice se može stvoriti ozbiljna infekcija - otkrio je glumac koji je tijekom snimanja prošle sezone showa umalo pao iz helikoptera.

Iako ovaj put nije skoro poginuo, ističe da mu je ovo najteži 'Survivor' koji je snimao.

- Mi smo tek četvrta zemlja, od njih 50 u kojima se prikazuje Survivor, koja je snimala reality u Kostariki, što je jako teško u organizacijskom smislu. Iako je riječ o divnoj zemlji, u njoj žive neke od najotrovnijih životinja koje nismo mogli izbjeći - otkrio je voditelj koji je tijekom boravka u divljini izgubio 13 kilograma.

Komentirao je tvrdnje nekih sudionika iz prethodnih sezona showa koji su rekli da novi 'Survivor' zbog svađa i izbora natjecatelja nalikuje na show 'Farma'. 

- Kada se reality snima iz četiri helikoptera i s 50 kamera, svakako ne može nalikovati na 'Farmu'. A što se svađa tiče, pogledajte američku verziju 'Survivora' i shvatit ćete što su pravi sukobi. A i naša 'Farma' je mala maca za američku - rekao je Andrija.

Komentirao je i pitanje je li istina da su producenti od ovogodišnjih natjecateljica, koje su često u toplesu, tražili da se odjenu.

- Zajedničkim snagama se došlo do toga. Opustile su se na početku kada su svi bili sretni, zadovoljni i siti. A kada ste gladni i mršavi, onda na snagu stupa koncept 'Survivora' - kako preživjeti. Svaki serijal se razlikuje u tri stvari, što se tiče lokacije, teme i natjecatelja. Mislim da su ovaj put natjecatelji učinili ovaj show posebnim - zaključio je voditelj koji je boravak u Kostariki iskoristio da posjeti Kubu zbog čega su ga, kako kaže, mediji povezali s jednom Kubankom.

Dodaje da je već dugo u vezi i da je navikao da ga se povezuje s raznim ženama.

Komentari (49)
  • Malo više gledajte National Geographic i dokumentarce prije nego baljezgate gluposti o pitonima. Pogotovo preporučam Brad Barrya, to je pravi lovac na pitone i njegovi dokumentarci su odlični. To da piton ne grize je laž i idiotizam godine, baš bi htio da te cepne jedan piton s onim svojim zubima ogromnim. Baš je Barry dobio jedan ugriz, rasrtgao mu je bedro ko ja 5 dkg parizera. Da je pao kod tog ugriza, onda bi piton počeo daviti,ali na sreću uspio mu se otrgati. No,poanta je da piton itekako grize.

    28. 3. 2012,   11:50
  • ja sam cuo da ih je i zmaj nekoliko puta preletio u niskom letu...

    28. 3. 2012,   12:39
  • boze koliko neukih u ovoj drzavi - piton ugrize omami pa djeluje, dajte malo ljudi, pa imate internet, 2 minute vam treba da saznate nesto i istrazite a vi lupetate

    28. 3. 2012,   11:55