Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dogovaraju honorar: Madonna prihvatila poziv za Eurosong?

None Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 9

Izraelci, prema pisanju stranih medija pripremaju spektakl, a kontaktirali su velika imena poput Eltona Johna i Coldplaya. Organizatori Eurosonga poznati su po tome što iznenađenja uvijek čuvaju do samog kraja

Izraelski mediji otkrili su kako pregovaraju s najvećim imenima svjetske glazbene scene oko nastupa na 64. Eurosongu. Ipak, procurila je informacija kako će se na pozornicu najvjerojatnije zapjevati, kraljica popa, Madonna (60). 

- Madonna je načelno prihvatila ponudu za Eurosong, ali još uvijek nisu dogovorili koliki će joj biti honorar - piše portal Ynet. 

Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

Izraelci, prema pisanju stranih medija pripremaju pravi spektakl, a kontaktirali su velika imena poput Eltona Johna i Coldplaya. Organizatori Eurosonga poznati su po tome što iznenađenja uvijek čuvaju do samog početka showa. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Podsjetimo, uskoro ćemo saznati tko će predstavljati Hrvatsku na 64. Eurosongu. Za sada su poznata neka imena koja će sudjelovati na ovogodišnjoj Dori.

Jacques Houdek (37) prijavio je 18-godišnjeg Splićanina Roku Blaževića, kojeg su gledatelji imali priliku gledati u glazbenom showu 'Zvijezde'. Houdek je, naime, prije dva mjeseca priznao da je za Doru već napisao pjesmu, a nju je namijenio isključivo svom odabraniku. Jacques se na ovogodišnji natječaj za Doru prijavio kao skladatelj i tekstopisac, a pjesmu 'The Dream' izvest će njegov Roko.   Foto: privatni album

Zadranin Jure Brkljača kojeg mnogi nazivaju nasljednikom Olivera Dragojevića na Doru se prijavio s pjesmom skladatelja Miroslava Rusa. Rus je surađivao s Tošom Proeskim, a pjesma 'Igra bez granica' njegovih je ruku djelo. 

Foto: privatni album

Čak dva natjecatelja ovogodišnje Dore gledali smo u talent showu 'The Voice'. Riječ je o Dini Petriću (24) i Vedranu Ljubenku. 

Pjesma s kojom će nastupati Dino zove se 'Falit ćeš mi noćas', a napisao ju je splitski autor Matko Štimac

Foto: privatni album

Natjecatelj kojeg smo slušali u drugoj sezoni The Voicea' je Dubrovčanin Vedran Ljubenko (25). Pjesma s kojom se prijavio zove se "Ne diraj me, ne diram te". 

Foto: privatni album

ŽIVOT U STRAHU: Poludjeli fanovi ih uhodili, pratili doma, prijetili im smrću, a neke su priče završile i tragično

Komentari (23)
  • Neznam kako vama ali meni je Hrvatska glazbena scena smeće.

    17. 1. 2019,   00:44
  • Eurosong, kičeraj i žešći šund, tko to prati?

    17. 1. 2019,   12:02
  • Pitanje za organizatore Dore: Na koju foru su "poznati neki sudionici Dore" ako se tek u četvrtak popodne ta informacija daje van? Kakav Roko, kakav Žak? Fuj! Opet kuhinja kao i prije!

    17. 1. 2019,   07:44