Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dok čeka Bonda, Daniel Craig se baca na kriminalistički film

None Foto: Twitter/Screenshot 3

Kako je rad na 25. nastavku serijala o Jamesu Bondu na veliku nesreću zapao u probleme, Daniel Craig ima vremena za postati detektiv poput modernog Poirota

Do narednog 'Jamesa Bonda' ćemo se načekati. Film je najavljen za listopad naredne godine, no nedavno je izgubio još jednog redatelja. Stoga je taj datum i te kako već upitan. Cijela ta priča omogućila je Danielu Craigu da se posveti drugim projektima.

NAJBITNIJI KORAK Korak jednog čovjeka poveo je čitavo čovječanstvo u novu eru

'Knives Out', kriminalistički film redatelja Riana Johnsona (film 'Posljednji jedi') privukao je 'Bonda', posebice jer se snima s inspiracijom iz djela Agathe Christie. Snimanje filma kreće ovog studenog, jer se sa snimanjem 'Bonda 25' nije krenulo. U 'Knives Out' Craig glumi detektiva u kriminalističkom djelu s ubojstvom, zapleta kakve smo često znali vidjeti u knjigama Agathe Christie.

Foto: Twitter/Screenshot

Redatelj Johnson se kriminalističkim filmom nije bavio od svojeg prvog filma, neobjašnjivo hvaljenog filma 'Brick'. Kako to vrlo često radi, Johnson će napisati i scenarij za film. Kako je sam rekao, u pitanju je suvremena verzija misterija s ubojstvom iza zaključanih vrata, gdje je ubojstvo počinjeno tako da je nedokučivo kako je ubojica mogao ući ili izaći iz zatvorene sobe.

THE WITCHER 'Superman' dobio glavnu ulogu u nadolazećoj Netflixovoj seriji

- Velik sam obožavatelj i oduvijek sam želio raditi s Craigom i dok sam radio na scenariju Ram Bergman i ja smo se lomili oko toga tko bi mogao biti naš detektiv. Potom smo čuli da Daniel možda ima vremena i sve se poklopilo. On je glumac izvanrednog raspona, i radujem se pronalasku modernog detektiva u njemu te na suradnji s Danielom na stvaranju novog Poirota - ustvrdio je redatelj.

Foto: Twitter/Screenshot

Johnson priča o filmu koji bi mogao ciljati na kino dvorane, no kako smo vidjeli u relativno nedavnoj adaptaciji knjige o Poirotu, 'Umorstvo na Orient Expressu', današnja publika možda i nije toliko oduševljena takvim ekranizacijama. Ipak, vrijeme će pokazati koliko je ovo dobra ideja.

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!