Obavijesti

Show

Komentari 9

Dok nas Oscar ne rastavi: Oni su osvojili nagradu i ostali sami

Dok nas Oscar ne rastavi: Oni su osvojili nagradu i ostali sami
6

Sjećate li se da je Quentin Tarantino bio u vezi s Mirom Sorvino? A Julija Roberts s Benjaminom Brattom? Neki holivudski parovi pali su u kolektivni zaborav nakon oskarovske noći

VIDEO

Jubilarna 90. dodjela Oscara održat će se u noći s nedjelje na ponedjeljak u Dolby Theatreu u Los Angelesu. S obzirom na prijašnje dodjele lako je moguće da neki parovi nakon dodjele više neće biti tako sretni i zaljubljeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:33

Helen Hunt i Hank Azaria 

Helen je osvojila Oscara za najbolju glumicu 1998. za ulogu u filmu 'As Good as It Gets'. Tada je s glumcem Hankom Azarijem bila u vezi četiri godine. Spomenula ga je u govoru zahvale i nazvala ga je 'najboljim muškarcem kojeg je ikada upoznala'. Par je stao pred oltar iduće godine, a već 2000. braku je došao kraj. 

Geena Davis i Jeff Goldblum

Glumica je 1989. nagrađena zlatnim kipićem američke Akademije za rad na filmu 'Accidental Tourist'.  Te su godine ona i suprug Jeff Goldblum proslavili drugu godišnjicu braka. Kada se popela na pozornicu, zahvalila je suprugu i 'prekrasnom učitelju glume'. Par se razišao krajem 1990. godine. 

Anjelica Huston i Jack Nicholson

Anjelica je na dodjeli Oscara 1986. došla u pratnji dečka Jacka Nicholsona. Te večeri osvojila je nagradu za najbolju sporednu glumicu zahvaljujući ulozi u filmu 'Prizzi's Honor'. Prije no što je preuzela kipića, zagrlila je Jacka no nije ga spominjala u govoru zahvale. Glumački par je tada već više godina bio u turbulentnoj vezi koju su često prekidali.

Björk je 'snijela jaje', a Beatty je htio dati kipić krivom filmu
Björk je 'snijela jaje', a Beatty je htio dati kipić krivom filmu

Prekinuli su tri godine nakon tog trenutka. Anjelica se zatim udala za kipara Roberta Grahama s kojim je bila sve do njegova smrti 2008. godine, a Nicholson je s konobaricom Rebeccom Broussard kasnije dobio dvoje djece.

Ben Affleck i Gwyneth Paltrow

Gwyneth je prekinula s Benom večer prije no što je dobila Oscara za najbolju glumicu za film 'Shakespeare in Love', 1999. godine. Prilikom preuzimanja kipića, zahvala se i 'svom prijatelju Afflecku'. Nakon te večeri, par se pomirio, a 'za stvarno' su prekinuli sredinom iduće godine. 

Julia Roberts i Benjamin Bratt

Glumica je 2001. godine nagrađena za ulogu Erin Brokovich u istoimenom filmu. Do tada je bila u trogodišnjoj vezi s glumcem Benjaminom Brattom. U govoru zahvale, Julia ga je spomenula među drugim ljudima kojim je zahvalna te ništa drugo nije dodala. Par je prekinuo nekoliko mjeseci nakon te večeri. 

Mira Sorvino i Quentin Tarantino

Glumica je na dodjelu Oscara 1996. godine došla u pratnji svog dečka, redatelja Quentina Tarantina. Te noći dobila je zlatnog kipića za sporednu ulogu u filmu 'Mighty Aphrodite'. Na pozornici je zahvalila svim svojim prijateljima, ali nije spomenula Quentina. Par je prekinuo početkom 1998. godine. 

Renee Zellweger i Jack White

Glumica je 2004. godine bila u vezi s glazbenikom Jackom Whiteom kada je osvojila Oscara za ulogu u filmu 'Cold Mountain'. Na dodjelu nije povela Jacka, nego je došla u pratnji svog menadžera Johna Carrabina. Tijekom svog govora zahvale, spomenula je cijelu postavu filma, među kojom je bio i White, koji joj se pridružio na after partyju. Par je prekinuo iste godine, nakon dvije godine veze. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama